Θετικός για Άρη ο Τσενάμο

Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Άρη εξέφρασε ο Λουίτζι Τσενάμο με δηλώσεις του στον Αρένα FM. Ο έμπειρος τερματοφύλακας επισήμανε πως τις επαφές με τις ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν τις κάνουν οι εκπρόσωποί του, ωστόσο ο ίδιος εμφανίζεται θετικός να αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσενάμο:

«Είμαι από τους παίκτες που οι εκπρόσωποί μου διαχειρίζονται τις μεταγραφές μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από τον Άρη, αλλά όχι κάτι επίσημο», ανέφερε αρχικά.

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα και πρέπει να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ. Επιβάλλεται να κάνει πρωταθλητισμό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Με εξιτάρει ν’ αγωνιστώ με τον Άρη στην Σούπερ Λιγκ. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλος με τον Άρη και θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο θεωρώ έναν ικανό προπονητή».

Για τη Football League: «Το πρωτάθλημα της Football League κρύβει πολλές παγίδες και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep