Η θέση του Θέου

Δήλωση του Γιώργου Θέου σχετικά με την προσφυγή του.

Νομικά κατά της Λαμίας είχε κινηθεί ο Γιώργος Θέος, με την ΠΑΕ να τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι θα αποδειχθεί ενώπιον της Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ πως δεν υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό του. Ο ίδιος με δήλωσή του πήρε θέση και υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν δέχτηκε συμβιβαστική λύση. Όπως ανέφερε:

«Για να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα σε ό,τι αφορά στην προσφυγή που έκανα στη Λαμία και να έχει ο κόσμος ξεκάθαρη απόψη, γιατί και εγώ Λαμιώτης είμαι, έχω να πω τα εξής: Όταν υπέγραψα στη Λαμία τον Ιανουάριο τον δανεισμό μου από τον Λεβαδειακό, συμφώνησα οι αποδοχές μου να είναι στις 13 χιλιάδες ευρώ συν 2 χιλιάδες μπόνους όταν η ομάδα θα έμπαινε στην 4άδα. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα το έπαιρνα σε μηνιαίες συναλλαγματικές που θα μου τις έδιναν με την υπογραφή του συμβολαίου μου, κάτι το οποίο δεν έγινε, επειδή ο κύριος Παπαϊωάννου ήταν άρρωστος εκείνες τις ημέρες.

Εγώ λόγω εντοπιότητας, επειδή η ομάδα αυτή αντιπροσωπεύει τον τόπο μου, υπέγραψα χωρίς να παραλάβω τις συναλλαγματικές τις οποίες δεν πήρα ποτέ. Μετά από άκαρπες προσπάθειες να τις παραλάβω, ο κύριος Παπαϊωάννου μου είπε να κινηθώ νομικά, οπότε και εγώ έκανα προσφυγή τουλάχιστον για να διεκδικήσω τα χρήματα του συμβολαίου μου. Επαναλαμβάνω, κατόπιν προτροπής του ίδιου του κύριου Παπαϊωάννου, που μου είπε να κινηθώ νομικά, ενώ εγώ ήθελα να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.

Στις 16/7/2016 ο δικηγόρος μου τού πρότεινε για δεύτερη φορά συμβιβασμό τον οποίο δεν δέχτηκε, σε αντίθεση με όλους τους άλλους συναδέλφους μου που έκαναν προσφυγή και ήρθε σε συμφωνία. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, γιατί τέτοια αδικία δεν τη συνάντησα σε καμία άλλη ομάδα και την αντιμετώπισα στην ομάδα του τόπου μου».

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούλιος 2016 02:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep