Το πλάνο του Αθηναίου επενδυτή

Ποιο είναι το σχέδιο του επενδυτή που θέλει να «τρέξει» τον ΑΟ Χανιά.

Ημέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στον ΑΟ Χανιά, καθώς αν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, την ομάδα θα «τρέξει» Αθηναίος επενδυτής - παράγοντας, ο οποίος δεν έχει εμπλακεί ξανά στον ΑΟΧ. Στόχος του, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Δημήτρης Βιριράκης, είναι να καλύψει μεγάλο μέρος του μπάτζετ, με απαραίτητη προϋπόθεση να συμμετέχουν στην προσπάθεια και Χανιώτες παράγοντες.

Έχει δεσμευτεί να καλύψει τις δαπάνες που απαιτούνται για προπονητή και 12-14 ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων τόσων Χανιωτών και Κρητικών γενικά. Αν όλα πάνε καλά, η επίσημη ανακοίνωση και η παρουσίαση του πλάνου θα γίνει μέχρι το Σάββατο (16/7). Η δεύτερη ενδιαφερόμενη ομαδα που συζητούσε με την ομάδα, είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με τον ενδιαφερόμενο υπό μορφή χορηγίας ή απλής διοικητικής συμμετοχής.

Ήδη εχει γίνει νύξη απο πλευράς Ερασιτέχνη ΑΟΧ σε όλους τους παλαιότερους και νεότερους παράγοντες της ομάδας να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται, να συμμετέχουν ενεργά και να τη στηρίξουν οικονομικά.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιούλιος 2016 02:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep