Αναγέννηση στο... αρχείο

Αθωώθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας για τους αγώνες με Αχαρναϊκό, Λαμία και Κέρκυρα.

Έκλεισε το μέτωπο των «ύποπτων» αγώνων για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα ενημερώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας ότι μπαίνουν στο αρχείο οι υποθέσεις των αγώνων με τον Αχαρναϊκό (0-1 στο Κύπελλο), Λαμία (2-1 στο πρωτάθλημα) και Κέρκυρα (2-0 στο πρωτάθλημα). Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Στο αρχείο μπήκαν οι υποθέσεις των «ύποπτων» αγώνων της sportradar που αφορούσαν και στην Αναγέννηση... Συγκεκριμένα η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν χρειάστηκε καν ακροαματική διαδικασία για τα παιχνίδια Αναγέννηση - Αχαρναϊκός (0-1), Λαμία - Αναγέννηση (2-1) και Κέρκυρα - Αναγέννηση (2-0) και τα έθεσε στο αρχείο... Κάτι που βεβαίως για την ομάδα μας ήταν αναμενόμενο, καθώς κλήθηκε ν' αποδείξει ότι δεν είναι... «ελέφαντας»!!!

Θυμίζουμε ότι στα ματς με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο και με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, είχαμε αχαρακτήριστες διαιτητικές αποφάσεις που ουσιαστικά διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα των αγώνων, ενώ στο μάτς με την Κέρκυρα παρότι ο στοιχηματισμός έκανε λόγο για over το παιχνίδι τελείωσε με 2-0! Θυμίζουμε επίσης ότι η ομάδα μας εκείνη την περίοδο έκανε και μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της κατηγορίας ζητώντας με επίσημη ανακοίνωση να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ της απο κάθε στοιχηματικό παιχνίδι οποισδήποτε εταιρίας»!

Last modified onΤρίτη, 12 Ιούλιος 2016 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep