«Ήθελα από τον Ιανουάριο»

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ εξέφρασε την ικανοποίησή του που δεν θα παίξει ξανά αντίπαλος του ΟΦΗ.

Για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ από τον Ιανουάριο και το γεγονός ότι θα έχει ξανά συμπαίκτη τον Ηλία Κώτσιο μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Ο 29χρονος Σέρβος ανέφερε: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτό το κοινό. Επαιξα με τον Λεβαδειακό σε αυτό το γήπεδο και έχω να λέω για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που θα έρθω ξανά ώς παίκτης της ομάδας και όχι ως αντίπαλος. Τα συναισθήματά μου είναι υπέροχα.

Ήθελα να έρθω απο τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ, αλλά υπήρχε το πρόβλημα με την πρώην ομάδα μου. Χαίρομαι που θα γίνει έστω τώρα. Μου αρέσει να τα δίνω όλα στο παιχνίδι και αυτό θα κάνω και με τον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%. Παλεύω, μάχομαι, σκοράρω, δίνω ασίστ. Αυτή είναι η δουλειά μου». Για τους οπαδούς είπε: «Να ξέρουν ότι θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ. Είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση να επιστρέψω στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να δείξω την αξία μου».

Τέλος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ηλία Κώτσιο: «Χαίρομαι που θα βρώ ξανά τον Ηλία συμπαίκτη μου. Παίξαμε μαζί στον Λεβαδειακό και ήθελα να ξαναπαίξουμε μαζί. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Μίλησα μαζί του και έμαθα ότι στον ΟΦΗ, το περιβάλλον της ομάδας είναι εξαιρετικό».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep