«Όλα εκτός πραγματικότητας»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας διαψεύδει τα περί ΔΣ, ενίσχυσης, πρόσληψης προπονητή και έναρξης προετοιμασίας.

Την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν, σύμφωνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όσα δημοσιεύματα την αφορούν το τελευταίο διάστημα. Αυτό ανέφερε η θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωσή και σημείωσε ότι οι μόνες πραγματικές εξελίξεις θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα της.

Όπως υπογράμμισε η ΠΑΕ, είναι εκτός πραγματικότητας η διάρθρωση του συμβουλίου, η πρόσληψη του Γιάννη Μάγγου και η έναρξη της προετοιμασίας στις 18 Ιουλίου. Προφανώς τη Δευτέρα (11/07) ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος θα προχωρήσει σε τελείως διαφορετικές ανακοινώσεις από αυτές που ανέφεραν τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών... Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή ενα μπαράζ παραπληροφόρησης που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες με ειδήσεις που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα (διάρθρωση διοικητικού συμβουλίου, μεταγραφές, πρόσληψη προπονητή, ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας) διευκρινίζουμε ότι για οποιαδήποτε πραγματική εξέλιξη που αφορά στην ομάδα μας, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση απο την επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης.

Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα το ρόλο των λειτουργών του τύπου και το ενδιαφέρον τους να μεταδώσουν ειδήσεις που αφορούν στην ομάδα μας, είμαστε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία που θα διευκολύνει το έργο τους, αλλά θα τους παρακαλούσαμε να διασταυρώνουν τις όποιες ειδήσεις μέσω των επίσημων οργάνων της Αναγέννησης και του προέδρου μας κ. Βασίλη Μπούρμπου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούλιος 2016 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep