Μιλοσάβλιεφ στον ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ

Συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ ο ΟΦΗ, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό και είχε απασχολήσει τους Κρητικούς και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο έμπειρος άσος τα βρήκε σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Ηράκλειο για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μιλοσάβλιεφ αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για ένα γρήγορο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει την δυνατότητα να πατάει περιοχή και να δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ γεννήθηκε στις 1/2/1987. Εχει ύψος 1μ72 και αγωνίζεται στην θέση ακραίου επιθετικού.

Ο Μιλοσάβλιεφ,είχε αγωνιστεί το 2014-15 στον Λεβαδειακό και είχε σε 38 συμμετοχές 6 γκολ. Eχει αγωνιστεί ακόμη στη Ράντ Βελιγραδίου, στη Βαρνάρ Σκοπίων, στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου, στην Κάρβινα (Τσεχία), Βικτόρια Ζίζκοφ (Τσεχία), Μπάνικ Οστράβα (Τσεχία), ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπάνια Λούκα (Βοσνία)».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep