Δευτέρα... ανακοινώσεων

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προανήγγειλε ανακοινώσεις για τη Δευτέρα (11/07).

Θέση για το πώς θα πορευτεί στο προσεχές πρωτάθλημα θα πάρει επίσημα η Αναγέννηση Καρδίτσας τη Δευτέρα (11/07). Αυτό αναφέρθηκε σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να έχει οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες, τόσο από την Καρδίτσα, όσο και από την Αθήνα. Αναλυτικά:

«Την προσεχή Δευτέρα επισήμως η Αναγέννηση θα δώσει με ανακοίνωσή της, το στίγμα της επόμενης μέρας της ομάδας και θα καλέσει σε συστράτευση όλες τις δυνάμεις της στην αφετηρία ενός νέου κύκλου. Ο λαοφιλέστερος σύλλογος της περιοχής και ιστορικότερος της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε φέτος μια υπερβατική προσπάθεια πετυχαίνοντας στόχους που ουδέποτε είχε πλησιάσει στο παρελθόν.

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα δώσει το παρών στη δεύτερη εθνική κατηγορία και όπως είναι εύκολα αντιληπτό μπαίνει πλέον το στοίχημα της καθιέρωσης στο προσκήνιο. Σ' αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν εύκολες και ουρανοκατέβατες λύσεις. Όπως αποδείχθηκε άλλωστε τα τελευταία πέντα χρόνια όπου απο τ' αποκαϊδια και χάρη στην υπερβατική προσπάθεια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου έφθασε εδώ που είναι σήμερα.

Απο τον ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ, δηλαδή αυτόν που η Αναγέννηση έχει διαβεί ούκ ολίγες φορές στην μακρόχρονη ιστορία της. Τίποτα δεν της χαρίστηκε, τίποτα δεν ήταν εύκολο. Την προσεχή Δευτέρα επισήμως η ομάδα μας θα δώσει το στίγμα της νέας προσπάθειας. Μέχρι τότε και απο το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δεν έχει αφεθεί τίποτα στην τύχη του και γίνεται καθημερινή προσπάθεια για την υποστήριξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλων των θεμάτων που απασχολούν την ομάδα».

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep