Τέλος καριέρας για Μπαλτιμά

Αποχωρεί από τη δράση ο 34χρονος τερματοφύλακας, Γιάννης Μπαλτιμάς.

Ένας ποδοσφαιριστής που επί σειρά ετών ανήκε στον Παναιγιάλειο αποχωρεί από τη δράση. Η αναφορά στον Γιάννη Μπαλτιμά, ο οποίος σε ηλικία 34 ετών έκανε γνωστή την απόφασή του. Ο γκολκίπερ από τον Αχαΐα έπαιξε στην ομάδα του Αιγίου από το 2005 μέχρι το 2010 και από το δεύτερο μισό της σεζόν 2010-2011 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

«Εκπλήρωσα ενα όνειρο με την ομάδα που αγάπησα, αγαπώ και θα συνεχίσω να αγαπώ. Τη δεκαετία του '90 έβλεπα την ομάδα στη Β' Εθνική και ήθελα να αγωνιστώ σε αυτή. Το κατάφερα, πέρασα όλα τα στάδια από την παρακμή στην αναγνώριση. Είδα γήπεδα και ομάδες που δεν το περίμενα. Μεγάλες επιτυχίες αλλά και στενοχώριες. Και όλα αυτά με τη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου. Κακίες δε κρατώ από κανέναν, γιατί στην ουσία ένα παιχνιδι είναι το ποδόσφαιρο. Οι δυο στιγμές που κρατώ στο μυαλό μου για πάντα ήταν η όλη ατμόσφαιρα από τον κόσμο στη νίκη με την Παναχαϊκή, ενώ από αυτές που θα ήθελα να ξεχάσω ο αγώνας και η ψυχρολουσία με την Επισκοπή» δήλωσε στο aigiosports.

Για τον λόγο που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είπε: «Ένιωσα ότι δεν είχα να δώσω τίποτα άλλο. Πες το και σαν κορεσμός. Βλέπεις και ακούς πράγματα που είναι άδικα για κάποιους και αυτό είναι κάτι που με κούραζε». Τον επόμενο Φεβρουάριο ο Μπαλτιμάς θα πάει σε σχολή για να αποκτήσει δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Μπαλτιμάς έπαιξε ακόμα και σε Πατραϊκό, Άρη Πατρών και Αχιλλέα Καμαρών.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep