Σε τουρνουά ο Παναιγιάλειος

Η παιδική και εφηβική ομάδα του Παναιγιάλειου θα μετάσχουν σε τουρνουά στη Χαλκίδα.

Στη Χαλκιδα βρίσκεται από τη Δευτέρα (27/06) η αποστολή της παιδικής και εφηβικής ομάδας του Παναιγιαλείου, αφού θα συμμετάσχει σε τουρνουά για ποδοσφαιριστές ηλικίας 13 έως 18 ετών. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρθηκε:

«Στη Χαλκίδα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι πολυμελής αποστολή τού Παναιγιαλείου, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές ηλικίας 13 έως 18 ετών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε τετραήμερο τουρνουά που διοργανώνει η εταιρεία Sport team.

Η «μελανόλευκη» αποστολή αποτελείται από δύο ομάδες (Παιδική και Εφηβική), οι οποίες θα δώσουν (αρχικά) από τέσσερις αγώνες με ομάδες από Αθήνα και Χαλκίδα, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου οι δύο πρώτοι των ομίλων τους θα παίξουν αγώνες χιαστί με τους δύο πρώτους των άλλων ομίλων.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο τουρνουά είναι το δεύτερο συνεχόμενο για τα τμήματά μας, καθώς πέρυσι είχαν συμμετάσχει σε αντίστοιχη διοργάνωση που είχε διεξαχθεί στο Πόρτο Χέλι, απ’ όπου δεν είχαν επιστρέψει με… άδεια χέρια, καθώς η μεν Ομάδα Εφήβων είχε κατακτήσει την τρίτη θέση, η δε των Παίδων την έκτη θέση της τελικής κατάταξης επί συνόλου 20 ομάδων από όλη την Ελλάδα!

Συνοδοί των «μικρών» είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Κουτρόπουλος και ο ταμίας τού Ερασιτέχνη Τάκης Βαγενάς, ενώ την 35μελή αποστολή (αναχώρησε από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με το ιδιόκτητο λεωφορείο του Παναιγιαλείου) συμπληρώνουν ο προπονητής Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο γυμναστής τής Κ15 Γιώργος Κατσίβελος και ο συνεργάτης με τις Ακαδημίες Βασιλείου Άρης Πατσόπουλος.

Αν μη τι άλλο, οι ποδοσφαιριστές μας, μέσα από τους συγκεκριμένους αγώνες, αναμένεται να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες, εφόδια που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω ανέλιξή τους».

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep