Ανανέωσε ο Κιάσσος

Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Κώστας Κιάσσος και στη Football League

Τη φανέλα του ΟΦΗ για μια ακόμη χρονιά θα φοράει ο Κώστας Κιάσσος. Ο έμπειρος μέσος αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με τον Νίκο Νιόπλια να εισηγείται την παραμονή του.

Ο Κιάσσος την Δευτέρα (27/1) το πρωί υπέγραψε την συμφωνία του με την κρητική ομάδα και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλο το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για να μείνω μια ακόμη χρονιά στην ομάδα. Εχουμε ολοκληρώσει ένα κομμάτι από τους στόχους που θέσαμε και απομένει ένα ακόμη. Να ανεβάσουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκ. Το κλειδί της επιτυχίας για να το πετύχουμε αυτό είναι ένα: δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά».

Ο 40χρονος μέσος έχει πλούσια καριέρα σε Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρο, αλλά και Αγγλία και από τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στον ΟΦΗ, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και θα συνεχίσει να τον ενισχύει με την εμπειρία του και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Κιάσσος θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ! Ο έμπειρος μέσος (γεννημένος στις 13/12/1975) εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη χρόνο συμφωνίας και θα είναι παίκτης του ΟΦΗ και στην Football League.

O Kιάσσος αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού μπακ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του ΟΦΗ από την Γ' Εθνική στην Football League και με εισήγηση του Νίκου Νιόπλια, συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά στον ΟΦΗ.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep