Διάψευση οφειλών

Αντίδραση της Λαμίας για τις προσφυγές των Θέου, Λεάντρο και Ν' Γκουέμ. Από τις 28 Μαΐου έχει κατατεθεί του Αφρικανού.

Το flnews αποκάλυψε το Σάββατο (25/06) τις προσφυγές που κατέθεσαν σε βάρος της ΠΑΕ Λαμία οι Γιώργος Θέος, Λεάντρο Πίντο, όπως και αυτή που έχει καταθέσει εδώ και περίπου ένα μήνα ο Ζακ Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ. Η ομάδα της Φθιώτιδας, λοιπόν, χαρακτήρισε το δημοσίευμα ανακριβές και μη ανταποκρινόμενο στην αλήθεια, αν και παραδέχτηκε ότι οι Θέος, Πίντο έχουν κινηθεί νομικά.

Σε ό,τι αφορά στον Ν' Γκουέμ, η ΠΑΕ υποστήριξε ότι δεν έχει καταθέσει προσφυγή, αν και το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι αυτή έχει κατατεθεί από τις 28 Μαΐου, με τον Αφρικανό να διεκδικεί το ποσό των 2.800 ευρώ. Μάλιστα, οι διοικούντες έχουν μεταφέρει ότι θα τον εξοφλήσουν την προσεχή εβδομάδα...Τώρα, για ποιο λόγο υποστηρίζουν ότι δεν κινήθηκε νομικά, μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με αφορμή ανακριβή και μη ανταποκρινόμενα στην αλήθεια δημοσιεύματα περί δήθεν οφειλών της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ έναντι ποδοσφαιριστών της, η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή έναντι οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίστηκε ή αγωνίζεται στην ομάδα και επισημαίνει τα εξής:

α) Είναι απολύτως ψευδές ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ομάδας διεκδικώντας οφειλόμενα, αφού τέτοια προσφυγή δεν κατατέθηκε ποτέ.

β) Σε ότι αφορά τις «παράδοξες» και «πρωτοφανείς» προσφυγές των ποδοσφαιριστών της ομάδας Γιώργου Θέου και Λεάντρο Πίντο, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν μέχρι σήμερα έγκυρα και νόμιμα (μη λελυμένα) συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ (και κατά τούτο αποτελεί απορίας άξιον πως ο εξ αυτών Λεάντρο Πίντο φέρεται να έχει συμφωνήσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη από τον Ιανουάριο του 2016!!!), η ΠΑΕ δηλώνει απερίφραστα ότι ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΟΦΕΙΛΗ δεν έχει έναντι των εν λόγω ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι πλήρως εξοφλημένοι για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες τους έναντι της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, γεγονός που ευχερώς θα αποδειχθεί ενώπιον της Α' Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., που είναι αρμόδια να επιληφθεί των εν λόγω προσφυγών, οι οποίες αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελούν πρωτοτυπία για την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, που δεν έχει προηγούμενο προσφυγών σε βάρος της από ποδοσφαιριστές στα όσα χρόνια συμμετέχει στα πρωταθλήματα της Γ΄και Β΄Εθνικής».

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούνιος 2016 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep