Από Δευτέρα εξελίξεις

Εκκρεμεί η στελέχωση του τεχνικού τιμ της Λαμίας.

Σε αναμονή ανακοινώσεων βρίσκεται η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται καθημερινά σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, όμως οι όποιες ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τη Δευτέρα (27/06). Εννοείται ότι άμεσα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο κύκλος επαφών με τους ποδοσφαιριστές των οποίων την παραμονή επιθυμεί ο Μπάμπης Τεννές, ώστε να γίνουν γνωστές οι επόμενες ανανεώσεις.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της στελέχωσης του τεχνικού τιμ, ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι άμεσος συνεργάτης του προπονητή των «κυανόλευκων» θα είναι ο Γιώργος Κόλτσης.

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 21:49

1 comment

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 19:58 Comment Link

    ΜΑΚΑΡΙ Η ΣΙΩΠΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ "ΧΡΥΣΟ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΤΙΚΗ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-2017 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ Η ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΙΜ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ SUPER LEAGUE, ΚΑΙΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΜΩΣ ΕΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΝΝΕ, [Η ΑΡΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ], ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΘΕΤΙΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ "ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep