«Θα μπουν τα χρήματα»

Θα καταθέσει τα χρήματα ο Καρυπίδης στον Άρη για να γίνει μεγαλομέτοχος, όπως τόνισε ο Ηλίας Κουσουνάδης

Την αισιοδοξία του ότι την Παρασκευή (24/6) θα μπουν τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου του Άρη και ο Θοδωρής Καρυπίδης θα καταστεί μεγαλομέτοχος εξέφρασε ο Ηλίας Κουσουνάδης. Το μέλος της πενταμελούς επιτροπής των «κίτρινων» μίλησε στο Metropolis 95,5 για το φλέγον θέμα, τονίζοντας πως ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος διαβεβαίωσε ότι το πρωί της Παρασκευής θα έχει μπει το ποσό στον λογαριασμό του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Κουσουνάδη:

Για το αν θα μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ: «Η αίσθηση -από τη διαβεβαίωση που είχαμε προχθές- είναι ότι θα μπουν τα χρήματα. Θα το δούμε στην πράξη. Είναι πολύ λογικό να μπουν τα χρήματα αύριο, γιατί έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα καταστεί μεγαλομέτοχος ο κ. Καρυπίδης, από τη στιγμή που υπάρχει η συνέπεια από την περσινή σεζόν. Δεν θα σκεφτόταν κάποιος ότι θέλει ένας άνθρωπος να φύγει από τη διαδικασία ενώ έχει βάλει χρήματα και ανέβηκε τρένο η ομάδα».

Για το αν θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό του 1.000.000 ευρώ στον Καρυπίδη σε περίπτωση που βρεθεί άλλος επενδυτής: «Το μνημόνιο δεν το χειρίζομαι εγώ. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που υπάρχουν. Έχει τοποθετηθεί ο κ. Ψηφίδης, που είναι αρμόδιος».

Ο λόγος που δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα τα λεφτά: «Δεν είναι μεγάλο θέμα αυτό γιατί ξέρω ότι είθισται και για άλλες περιπτώσεις να ακολουθείται αυτή η τακτική σε ανοίγματα κεφαλαίων κτλ. Μέχρι τώρα είμαστε σε καλό δρόμο, με αυτά που έχουμε κάνει».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep