«Νοοτροπία νικητή, πλάνο διετίας»

Ο Κώστας Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο χτίσιμο του Αγροτικού Αστέρα.

Διάστημα αξιολόγησης του περσινού ρόστερ διανύει ο Αγροτικός Αστέρας, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους. Για τον σχεδιασμό των «σταχυοφόρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο τεχνικός, Κώστας Γεωργιάδης και σημείωσε ότι η ομάδα του Ευόσμου θέλει να διαμορφώσει ρόστερ με νοοτροπία νικητή. Παράλληλα, δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές ηλικιακά θα πληρούν τις απαιτήσεις μακροχρόνιου σχεδιασμού, τουλάχιστον διετίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη Γεωργιάδη:

«Ανάμεσα σε μένα, τον κ. Θεοδωρίδη και τον κ. Στολτίδη συμφωνήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ένα σαφές σχέδιο με συγκεκριμένα βήματα. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης του περσινού ρόστερ, η λήψη αποφάσεων πάνω σε αυτό το θέμα και μετέπειτα η ενημέρωση των ποδοσφαιριστών τους οποίους αφορούν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον τους στην ομάδα».

Για τις κινήσεις ενίσχυσης:

«Οι μεταγραφές είναι το επόμενο βήμα και πριν προβούμε σε αυτό φροντίζουμε να έχουμε κάνει σωστή προεργασία. Υπάρχει ένα αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη χρονιά και πάνω σε αυτό έχουν γίνει πολλές προτάσεις για ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση, τις οποίες εμείς εξετάζουμε λεπτομερώς για να περιορίσουμε όσο το δυνατόν τα λάθη. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο πρέπει να προσεγγίζεις τις πιθανές μεταγραφές με συγκεκριμένα κριτήρια και ακριβώς αυτό κάνουμε».

Σχετικά με τις αρχές, οι οποίες κατευθύνουν τους ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα είπε:

«Οι πρωταρχικοί μας στόχοι είναι να διαμορφώσουμε ένα ρόστερ με νοοτροπία νικητή, που θα έχει ένα πολύ δυναμικό αγωνιστικό προφίλ και πάνω απ' όλα θα περιέχει άψογους επαγγελματίες. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να προτάσσουν το κοινό καλό μπροστά από την ατομική φιλοδοξία. Ταυτόχρονα, θα γίνονται επιλογές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ηλικιακά θα πληρούν τις απαιτήσεις ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού, τουλάχιστον διετίας, ώστε στο τελείωμα αυτής της σεζόν να έχουμε ήδη έτοιμη μία βάση για την επόμενη χρόνια».

Και κατέληξε όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να αποκαλύψει κάποιο όνομα: «Προέχει η ολοκλήρωση των συζητήσεων μας με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι για το σύλλογο μας. Αφού υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις για αυτή τη διαδικασία, στη συνέχεια θα μάθετε εσείς και ο κόσμος περισσότερα για τις μεταγραφές. Όλα γίνονται με σύνεση και μεθοδικότητα. Αυτό έχει σημασία».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούνιος 2016 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep