«Καφενειακού επιπέδου»

Ο ΟΦΗ υποστηρίζει ότι το θέμα της αφαίρεσης 6 βαθμών είναι ανύπαρκτο.

«Ο ΟΦΗ προβλέπεται να έρθει στη Football League με -6». Αυτό μεταφέρθηκε από το αγωνιστικό τμήμα της Football League στο συμβούλιο της Πέμπτης (16/06) και, φυσικά, η διοργανώτρια δεν εμπλέκεται στο ζήτημα, ούτε απόφαση έχει πάρει. Η ομάδα του Ηρακλείου, βέβαια, με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι σε επικοινωνία που είχε με τη διοργανώτρια, η τελευταία της μετέφερε ότι ουδεμία απόφαση έχει παρθεί και χαρακτήρισε τις συζητήσεις καφενειακού επιπέδου.

Αναλυτικά:

«Για συζητήσεις καφενειακού επιπέδου, χωρίς καμία νομική υπόσταση κάνει λόγο η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Football league σχολιάστηκε ότι ο ΟΦΗ θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, λόγω της προπέρσινης αποχώρησης του από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

«Η επίσημη ενημέρωση που έχουμε από την Football league σαν ΟΦΗ για το θέμα αυτό είναι ότι ουδεμία τέτοια απόφαση έχει παρθεί, οπότε το θέμα είναι ανύπαρκτο», τονίζει ο ΟΦΗ, ενώ σε τοποθέτηση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης επισημαίνει πως «δεν υφίσταται κανένα θέμα. Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στην Football league με νέο νομικό πρόσωπο και μεταφορά ποινών δεν μπορεί να γίνει».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Οι κύκλοι που επαναφέρουν το θέμα αυτό με προφανείς σκοπούς, θα πάρουν όπως και πέρσι την απάντηση που τους αρμόζει».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep