«Οι λεπτομέρειες τη διαφορά»

Δουλειά για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League υποσχέθηκε ο Νίκος Νιόπλιας.

Μετά τη συμφωνία του Νίκου Νιόπλια με τη διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα των «μελανόλευκων» για τη παραμονή του στον πάγκο και τόνισε ότι ξεκίνησε ήδη δουλειά για την επιστροφή στο φυσικό τους χώρο.

Όπως ανέφερε ο Νιόπλιας: «Ποτέ δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα τα βρίσκαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο που είχαμε και πριν από 4 μήνες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Από σήμερα ξεκινάει η δουλειά, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, εκεί όπου σαν σύλλογος αξίζει να βρίσκεται. Βάλαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, κάποια σημαντικά πράγματα κάτω, γιατί πρέπει πλέον να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικά πλαίσια, σαν ομάδα.

Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και θα γίνουν, γιατί έχουμε το χρόνο και είναι ακόμη νωρίς, προκειμένου να δουλέψουμε προς το καλύτερο. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ένα οργανισμός όταν δουλεύει επαγγελματικά, έρχονται πιο γρήγορα, οι επιτυχίες».

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αντίπας Σηφάκης σημείωσε:
«Η συνάντηση κράτησε για δυο ώρες, αλλά για τη συμφωνία μας ήταν αρκετά, μόνο τρία λεπτά. Τόσα χρειάστηκαν για να συμφωνήσουμε. Την υπόλοιπη ώρα, την χρησιμοποιήσαμε, για θέματα που αφορούν στην οργάνωση της ομάδας μας για την επόμενη μέρα, το ρόστερ και για ουσιαστικά πράγματα που πρέπει να γίνουν, ώστε να λειτουργήσουμε πιο επαγγελματικά σαν ομάδα.

Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και η ομάδα μας θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο με μοναδικό στόχο, την άνοδο της στην Σούπερ Λίγκ».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep