Επίσημα Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ.

Η άφιξη του Άγγελου Αναστασιάδη στη Λάρισα έδειξε ότι η συμφωνία με τον Αλέξη Κούγια δεν επρόκειτο να χαλάσει. Το βράδυ της Δευτέρας (6/06), λοιπόν, η ΑΕΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος θα έχει στο τιμ του τον γυμναστή, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Απόστολο Τερζή.

Ο 63χρονος τεχνικός μετρά στην καριέρα του 345 αγώνες Α' Εθνικής (168 νίκες - 67 ισοπαλίες - 110 ήττες), 14 στο Champions League (3-4-7), 25 στο Κύπελλο UEFA (10-6-9) και 85 στο Κύπελλο (44-17-24). Η ΑΕΛ θα είναι ο 11ος σταθμός για τον ίδιο μετά τους ΠΑΟΚ, Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, Εδεσσαϊκό, Ιάλυσο, Διαγόρα, Παναργειακό και Καβάλα. Το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Δικέφαλο του Βορρά στον τελικό απέναντι στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης. Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής.

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

Last modified onΔευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep