«Σκληρή στάση του διαιτητή»

Το flnews αποκαλύπτει το έγγραφο υπόμνημα του ΑΟΧ για τη ματαίωση του αγώνα με την Κέρκυρα.

Έπειτα από πολλές αναβολές την Παρασκευή (03/06) εκδικάστηκε η υπόθεση της ματαίωσης του αγώνα ΑΟ Χανιά - Κέρκυρα στις 27 Μαρτίου. Οι Φαίακες, βέβαια, δεν είχαν κληθεί αφού δεν κατηγορούνται για κάτι, σε αντίθεση με την κρητική ΠΑΕ που εκπροσωπήθηκε στον αθλητικό δικαστή.

Το flnews, το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, σας παρουσιάζει το έγγραφο υπόμνημα που κατέθεσε ο νομικός, Δημήτρης Χρυσάφης και όπως φαίνεται, οι Κρητικοί ζητούν να μην τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί εκτός του μηδενισμού τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση... Αναλυτικά αυτό αναφέρει: 

«Στις 15:20, ήτοι 20 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος μας, παρότι τον διαβεβαιώσαμε ότι τα χρήματα βρέθηκαν και ότι σε 5 λεπτά θα τα έχει στα χέρια του. Μη δείχνοντας την παραμικρή κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες, των δυσκολιών ανεύρεσης μετρητών λόγω των capital controls, προέβη στην ενέργειά του αυτή, αδιαφορώντας για το ότι τα χρήματα ήταν καθ' οδόν, αδιαφορώντας για την προτροπή του κ. Καλογιάννη, προέδρου της Football League, να παρατείνει κι άλλο την έναρξη του αγώνα.

Καμία σημασία δεν έδωσε στις παρακλήσεις μας, στις παρακλήσεις των παικτών και διοικούντων της αντίπαλης ομάδας της Κέρκυρας, οι οποίοι προς τιμήν τους, ζήτησαν να γίνει δεκτό το αίτημά μας, καθώς ήθελαν να παίξουν τον αγώνα. Ομοίως αδιαφόρησε για την παράκληση του προέδρου της ΕΠΣ Χανίων, κ. Βούρβαχη για παράταση της έναρξης του αγώνα. Μόλις για 5 λεπτά δεν προλάβαμε να προσκομίσουμε τα χρήματα στον διαιτητή καθώς 4 λεπτά μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα, τα χρήματα έφτασαν στο γραφείο των διαιτητών.

Ο διαιτητής κ. Γρατσάνης θα έπρεπε να επιδείξει στοιχειώδη επιείκεια, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την τραγική οικονομική κατάσταση των ομάδων, αλλά αντ' αυτού εξάντλησε την αυστηρότητά του εις βάρος της ομάδας μας, λόγω της καθυστέρησης του υπολειπόμενου ποσού που ήταν μόλις 1.000 ευρώ.

Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα, όμως αποδεικνύει πάνω απ' όλα την καλοπιστία μας και την τεράστια προσπάθειά μας, καθώς υπάρχουν πλάνα μέσα από τα αποδυτήρια που αποτυπώνεται η σκληρή στάση του διαιτητή και το γεγονός ότι τα χρήματα έφτασαν στο γήπεδο στις 15:25 και ο διαιτητής δεν τα δεχόταν!

Σε κάθε περίπτωση δεν χωρεί εν προκειμένω αφαίρεση βαθμών από την ομάδα μας, καθώς η εν λόγω ποινή προβλέπεται μόνο για την υπαίτια ομάδα εφόσον γίνει έναρξη του αγώνα κι αυτός δεν ολοκληρωθεί κανονικά, κάτι το οποίο δεν συνέβη εν προκειμένω καθώς ουδέποτε έλαβε χώρα έναρξη του αγώνα».

Last modified onΣάββατο, 04 Ιούνιος 2016 00:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep