«Ποτέ μη λες ποτέ»

Αίσιο τέλος είχε η δύσκολη χρονιά για τον ΑΟΧ, με τον Κυριάκο Γρηγοράκη να επισημαίνει πως η ομάδα έβγαλε ψυχή στο τέλος.

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΑΟ Χανιά, αλλά κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και ο Κυριάκος Γρηγοράκης μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για τα όσα συνέβησαν φέτος. Αναφέρθηκε στην ανδρική, αλλά και στη γυναικεία ομάδα των «κυανόλευκων», ενώ υπογράμμισε πως είναι ΑΟΧίτης και ό,τι του ζητηθεί θα το κάνει. Σε ό,τι αφορά στη φημολογία περί συγχώνευσης με τον Κισσαμικό, δήλωσε άγνοια και τόνισε: «Είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγοράκη:

Για την φετινή σεζόν:

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη. Τα συναισθήματα ήταν έντονα αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η ομάδα έμεινε κατηγορία μετά από μεγάλη προσπάθεια ενώ και η γυναικεία ομάδα στο γήπεδο βγήκε πέμπτη. Είναι δύσκολο να κρατήσεις δύο… καρπούζια σε μία μασχάλη αλλά το προσπάθησα για το καλό του Α.Ο.Χ όπου αγαπάω και είμαι στρατιώτης του. Ελπίζω να μπουν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά ώστε ο Α.Ο.Χ να πρωταγωνιστήσει».

Για την πορεία του Α.Ο.Χ:

«Ξεκινήσαμε με όρεξη και όνειρα. Είχαμε μία καλοστημένη ομάδα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά αλλά ευτυχώς στο τέλος σώσαμε την ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν μία κακή χρονιά. Βρεθήκαμε με την… πλάτη στον τοίχο αλλά μείναμε ζωντανοί. Τώρα πρέπει τα πράγματα να μπουν σε μία σειρά. Στο τέλος βγάλαμε ψυχή και αν και μείναμε χωρίς δυνάμεις πετύχαμε τον στόχο μας».

Για την ενδεχόμενη συγχώνευση του Α.Ο.Χ με τον Κισσαμικό:

«Διάβασα και εγώ το δημοσίευμα. Πραγματικά δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι. Δεν ξέρω αν ισχύει ειλικρινά. Και δεν είναι δική μου απόφαση αλλά της διοίκησης. Είναι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ».

Για τον ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ είναι μία ιστορική ομάδα και ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσει εκεί που αξίζει. Πρέπει να παίζει στα σαλόνια, εκεί του αρμόζει. Του εύχομαι τα καλύτερα και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται αυτός και ο κόσμος του σε χαμηλές κατηγορίες».

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

«Είναι ένα πρωτάθλημα που χρειάζεται περισσότερη οργάνωση. Έχει ιστορικές ομάδες. Υπάρχουν τιμωρίες, ενστάσεις και άλλα πολλά που σίγουρα δείχνουν ότι χρειάζεται ακόμα βελτίωση. Είναι πάντως μία αξιόλογη κατηγορία».

Για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής και την νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο (3-2):

«Είχαμε την τύχη να παίξουμε το τελευταίο ματς στην έδρα μας και να αποχαιρετίσουμε τον κόσμο μας. Κερδίσαμε και είπα στους παίκτες ότι πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν το ματς. Είμαστε κουρασμένοι αλλά οι παίκτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασαν σωστά. Τα καταφέραμε».

Για τον κόσμο του Α.Ο.Χ:

«Είναι πάντα δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα. Όταν μπουν οι βάσεις και η ομάδα αλλάξει επίπεδο το γήπεδο θα είναι… sold out. Ο κόσμος του Α.Ο.Χ είναι πολύς, ενθουσιώδης και διψάει για διακρίσεις. Μας στήριξε αφάνταστα».

Για την απόφαση να αναλάβει την ομάδα:

«Όταν μου ζητήθηκε δεν το σκέφτηκα καν. Ήξερα την ομάδα καθώς ήμουν βοηθός του Λυρώνη. Δεν κάνω πίσω στα δύσκολα. Κάναμε καλά ματς και μείναμε στην κατηγορία. Είμαι δίπλα στην ομάδα. Τον έχω υπηρετήσει από τις ακαδημίες, την Κ19, την γυναικεία ομάδα, την ανδρική ως βοηθός και ως πρώτος. Είμαι Α.Ο.Χίτης. Αγαπάω την ομάδα και ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω».

Για την γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χ:

«Καταφέραμε και η ομάδα τερμάτισε 5η και μπήκε στο FINAL 4 του Κυπέλλου. Σωθήκαμε στο γήπεδο. Τα δώσαμε όλα και πετύχαμε ένα μίνι θαύμα. Μετά έγιναν αυτά που έγιναν στο Κύπελλο όπου δεν κατέβηκε η ομάδα. Εκεί χάθηκε η συγκέντρωση. Έπρεπε να είμαι με τους άνδρες. Τελικά όλα πήγαν εις βάρος τους και άδικα τις βάλανε στον… τοίχο. Τρομοκρατήθηκαν οι παίκτριες και κάπου χάθηκε.. η μπάλα. Φοβήθηκαν ότι είναι 11 και θα δεχθούν πολλά γκολ από τον ΠΑΟΚ. Τους είπα να πάνε αλλά… Τι να πω; Γίναν διάφορα πάντως. Ήταν μία στιγμή αδυναμίας, έγιναν λάθη αλλά δεν πρέπει να πάνε όλα στράφι. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε στον… βρόντο. Ό,τι με κόπο πετύχαμε στο γήπεδο να χαθεί. Ας ισχύσουν οι κυρώσεις από του χρόνου και όχι στο πρωτάθλημα».

Για τον Κισσαμικό, τον Εργοτέλη και το ΙΝΚΑ:

«Συγχαρητήρια στον Κισσαμικό. Ήταν πειθαρχημένοι και είμαι περήφανος που είχε μία τέτοια πορεία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Για τον Εργοτέλη είναι κρίμα. Είχε προβλήματα αλλά είναι μία ομάδα με πιστούς και ιστορία. Τώρα πρέπει να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει ψηλά. Το Ηράκλειο χωράει να έχει 2-3 ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Το ΙΝΚΑ ήταν έκπληξη. Ο κ. Κατσούλης έκανε σπουδαία δουλειά. Κάναν σωστό κουμάντο και μπράβο τους που ανέβηκαν στην Γ εθνική. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων και αν συνεχίσει έτσι θα πάει καλά και τα επόμενα χρόνια».

Last modified onΤρίτη, 31 Μάιος 2016 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep