Ευχαριστίες και συγχαρητήρια

Τα Χανιά και τον Πλατανιά ευχαρίστησε για τη φιλοξενία ο Παναιγιάλειος, ενώ συνεχάρη τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος προς τον ΑΟ Χανιά για τη φιλοξενία, αλλά και προς τον Πλατανιά για την παραχώρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων για την τελευταία προπόνηση το Σάββατο (28/5). Παράλληλα, η διοίκηση των «μελανόλευκων» συνεχάρη τις ΑΕΛ και Κέρκυρα που κέρδισαν την άνοδο στη Super League, αλλά και τις τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνικής που θα αγωνίζονται στη Football League τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη διοίκηση του «Α.Ο. Χανιά» για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι στα Περιβόλια. Συμπεριφορές όπως των ανθρώπων του «Α.Ο. Χανιά» προάγουν το ποδόσφαιρο και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Επίσης η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να ευχαριστήσει την «ΠΑΕ Πλατανιάς» για την παραχώρηση των αθλητικών της εγκαταστάσεων, τις οποίες χρησιμοποίησε το μεσημέρι τού Σαββάτου η ομάδα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Χανιά.

Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» επιθυμεί να συγχαρεί τις ομάδες «ΑΕΛ» και «Κέρκυρα» για την άνοδό τους στη Super League, τερματίζοντας στην πρώτη και δεύτερη θέση αντιστοίχως στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Επιπροσθέτως συγχαίρει τους ιστορικούς συλλόγους «ΟΦΗ» και «Άρη Θεσσαλονίκης», καθώς και τις ομάδες «ΑΕ Σπάρτη» και «Αιγινιακό», που κατέκτησαν την άνοδό τους στη Football League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τερματίζοντας η κάθε μια από αυτές στην πρώτη θέση τού ομίλου τους στη φετινή Football League 2 (Γ΄ Εθνική).

Εύχεται δε σε όλους «καλή επιτυχία» στις νέες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Last modified onΤρίτη, 31 Μάιος 2016 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep