«Σταθήκαμε τυχεροί»

Ο Πανελευσινιακός είχε τύχη με το μέρος του στο ματς με τη Λαμία σύμφωνα με τον Χρήστο Παντιώρα.

Το μέλος του τεχνικού τιμ των «σταχυοφόρων» τόνισε ότι ο παράγοντας τύχη έπαιξε ρόλο στην ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο τη Λαμία και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μάχη που έδωσαν μέχρι το τέλος για την παραμονή του Πανελευσινιακού στην Football League:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Λαμίας που έπαιζε καθαρά και τίμια τον αγώνα μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν τυχεροί σήμερα το σκορ αδικεί την ομάδα της Λαμίας. Είχε 17 τελικές έναντι 4 δικών μας. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση που είχε δοκάρι η Λαμία και θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει όλα. Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο 25λεπτο αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε να το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και να τους δώσω συγχαρητήρια. Καταφέραμε και σωθήκαμε από σήμερα σύμφωνα και με τα άλλα αποτελέσματα. Να πω στο φίλο μου τον Δημήτρη Σπανό τον προπονητή της Λαμίας μιας και γνωριζόμαστε από τη σχολή προπονητών καλή πρόοδο στη σχολή που πρόκειται να πάει τώρα, υγεία και να ευχαριστήσω τη φιλόξενη πόλη της Λαμίας και τον κόσμο της που μας χειροκρότησε στο τέλος. Η θέση που τερματίζει η Λαμία την αδικεί, γιατί αυτή η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού από τότε που ήρθε ο κ. Σπανός και έκανε τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών από όλες τις ομάδες της Football League».

Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης δήλωσε: «Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το καταφέραμε κόντρα στη ροή του αγώνα διότι η Λαμία σαφώς ήταν καλύτερη από μας. Ήμασταν πιο τυχεροί στις ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Στο τέλος πήραμε την ισοπαλία που είναι σωτηρία και βαθμολογικά. Ελπίζω η Λαμία την επόμενη χρονιά να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω και εμείς να αποφύγουμε τα φετινά».

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep