«Ματς θανάτου με 24 εισιτήρια»

Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε ότι ο Πανελευσινιακός είναι απογοητευμένος από τη στήριξη του κόσμου.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος και δεν παρέλειψε να εκφράσει την απογοήτευσή του για τη στήριξη του κόσμου. Όπως είπε: «Μας έχει απογοητεύσει και ο κόσμος. Είμαστε 20 χιλιόμετρα από την Αθήνα, παίζαμε κάτι παιχνίδια θανάτου και είχαμε 24 εισιτήρια. Δεν ενδιαφέρονται, έχει και προβλήματα ο κόσμος».

Για την υπόθεση παραμονής ανέφερε:
«Στην Λαμία παίζουμε τελευταίο παιχνίδι και μπορεί να μην χρειαζόμαστε καν την νίκη, καθώς εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις. Έχουμε μια ένσταση καθώς ο Αχαρναϊκός έβαλε τιμωρημένο παίκτη να παίξει κόντρα σε μας. Έναν βαθμό θέλουμε. Δώσαμε μεγάλη μάχη, όχι μόνο εγώ, αλλά ξεκινήσαμε στην αρχή και φαινόταν απίθανό να σώσουμε την ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 25 Μάιος 2016 17:15

2 comments

  • Νίκος
    Νίκος Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 22:22 Comment Link

    Και γιατί δεν μαθαίνει? Απ' τους διοικούντες περιμένει ο "φανατικός κόσμος" της Ελευσίνας να μάθει για το πότε και που διεξάγoνται τα παιχνίδια της ομάδας?? Αν ήταν τόσο φανατικός φίλε μου, δε θα άφηνε τον καθένα να κάνει κουμάντο στην ομάδα, ούτε ποτέ παιχνίδι της θα διεξαγόταν παρουσία... 24 εισιτηρίων!!!

  • Γιαννης
    Γιαννης Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 18:49 Comment Link

    Δημόπουλε καταρχήν θέλει μεγάλη προσοχή για να μιλάς για τον Πανελευσινιακό, ο οποίος έχει μία ιστορία πίσω του και πολύ κόσμο και μάλιστα φανατικό.

    Κάνεις παράπονα ότι δεν κόβεις εισιτήρια... Κι εσύ τι έκανες για να φέρεις κόσμο στο γήπεδο; Ούτε καν την επέτειο της Ροδοδάφνης όπου ο Πανελευσινιακός θρήνυσε νεκρούς το 1960 δεν τίμησες γιατί είτε δεν το ήξερες είτε κάποιοι δεν στο είπαν.

    Είσαι φιλοξενούμενος στην πόλη αλλά το μόνο που κάνεις είναι να έρχεσαι στο γήπεδο κι αμφιβάλω αν έχεις πιεί κι έναν καφέ στο κέντρο.

    Βρες λοιπόν μια λύση στις δημόσιες σχέσεις σου με την πόλη και τότε το γήπεδο θα γεμίσει. Εδώ ο κόσμος δεν ξέρει ούτε καν πότε παίζει η ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep