Κούγιας: «Τώρα ξεκινάμε» (videos)

Τα καλύτερα υποσχέθηκε του χρόνου ο Αλέξης Κούγιας και δουλειά ο Σάκης Τσιώλης.

Δηλώσεις μεταξύ άλλων στη φιέστα της ΑΕΛ έκαναν και οι Αλέξης Κούγιας, Σάκης Τσιώλης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ υποσχέθηκε ότι του χρόνου θα ακολουθήσουν... καλύτερα, ενώ ο προπονητής των «βυσσινί» τόνισε ότι αμέσως ξεκινάει σκληρή δουλειά για να πρωταγωνιστήσουν στη Super League.

Ο Κούγιας είπε:

«Την πρώτη μέρα που πάτησα σε αυτό το γήπεδο είχα τεράστια αγωνία γιατί είχαν προηγηθεί πάρα πολλά πράγματα και μια παραφιλολογία που με έκανε πολύ επιφυλακτικό. Τότε εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα πως θα προσπαθήσω να σας κάνω υπερήφανους. Το εντυπωσιακό είναι αυτό που συνέβη μετά. Αντί να σας κάνω εγώ υπερήφανους, κάνατε εσείς, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, αυτός ο απίστευτος λαός, κάνατε υπερήφανο εμένα και τα παιδιά.

Σας είμαι ευγνώμων. Υπόσχομαι να είμαι μαζί σας όσο εσείς με θέλετε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προκατόχους μου από τότε που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα από το 1964 αυτούς που την έκαναν μεγάλη και ιστορική. Εμείς δεν είμαστε τίποτα. Είμαστε οι συνεχιστές τους. Ευχαριστώ πολύ για όλα και θέλω να αποθεώσετε τους ποδοσφαιριστές μας από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Είναι όλοι τους ήρωες! Τώρα ξεκινάμε. Ξαναήρθαμε. Η ΑΕΛ ήρθε για να ανεβάσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η ΑΕΛ ήρθε για να δείξει τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Και του χρόνου καλύτερα!».

Ο Τσιώλης ανέφερε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αγάπη σας. Η εκτίμηση και η αγάπη σας ήταν ο ένας από τους δύο λόγους, που μετά από 28 χρόνια είμαι και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Ο άλλος λόγος είναι βέβαια, είναι ο ιδιοκτήτης. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα να γυρίσω. Ευχαριστώ λοιπόν τον κ. Κούγια.

Όσον αφορά την σημερινή μέρα έγινε το αυτονόητο. Η Λάρισα γύρισε στη Σούπερ Λίγκα. Όμως ο στόχος είναι ότι η ομάδα εδώ που ήρθε θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά. Άρα λοιπόν από αύριο το πρωί ξεκινάει η δουλειά για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και βέβαια να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές που γίναμε μία πολύ ώραια και φυσικά το προκάτοχό μου τον κ. Ντόστανιτς».

Πηγή: larissasportnews.gr

Media

Last modified onΔευτέρα, 23 Μάιος 2016 02:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep