Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αρπάξαμε τις ευκαιρίες»

Ο Γιώργος Χατζάρας κράτησε χαμηλούς τόνους και είπε πως ο Πιερικός κοιτάζει τα παιχνίδια ένα, ένα. Ο Γιώργος Χατζάρας κράτησε χαμηλούς τόνους και είπε πως ο Πιερικός κοιτάζει τα παιχνίδια ένα, ένα.

 Ο Γιώργος Χατζάρας στάθηκε στο «έξυπνο» πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι στη συνέχεια.

Ο προπονητής του Πιερικού παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Βέροιας, αλλά τόνισε πως η ομάδα του πήρε τη νίκη και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Η Βέροια είναι εξαιρετική ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Εμείς είχαμε ένα έξυπνο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχήσαμε και πετύχαμε δυο γκολ σε δυο ευκαιρίες και αποκτήσαμε σημαντικό πλεονέκτημα. Στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε το πλεονέκτημα του πρώτου μέρους και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Είναι από τα λίγα ματς που η Βέροια δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Η νίκη μας κάνει να αισιοδοξούμε. Έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και βλέπουμε τα ματς ένα – ένα». Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Πιερικού μίλησε ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου. «Οι πέντε σερί επιτυχίες μας οδήγησαν σήμερα στη νίκη. Ήταν σαν τελικός το ματς. Δεν απειληθήκαμε από την Βέροια. Είχαμε και ως κίνητρο την ήττα στο πρώτο ματς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep