«Ήταν παιχνίδι επιβίωσης»

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, τόνισε πως είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει το κίνητρο και συνήθως αυτό κερδίζει. Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, τόνισε πως είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει το κίνητρο και συνήθως αυτό κερδίζει.

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Καλλιθέα και τη νίκη που κλείδωσε την παραμονή του Αγροτικού Αστέρα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού του Αγροτικού Αστέρα, αλλά παραδέχθηκε πως σε αυτά τα ματς μετράει το αποτέλεσμα. Οι δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Καλλιθέας:

«Η Καλλιθέα είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας με διαφορά από τις υπόλοιπες. Είναι μια ομάδα που έχει στόχο στο παιχνίδι της και ευτυχώς για εμάς βρήκαμε αυτή την ομάδα χωρίς κίνητρο. Πιστεύω πως θα μας δυσκόλευε πάρα πολύ, ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι επιβίωσης. Ξέραμε ότι ο αγώνας αυτός για εμάς ήταν μονόδρομος, αλλά προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά ώστε να μην φτάσουμε στην ποδοσφαιρική τρέλα ώστε να δείξουμε τις δυνατότητες μας μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι όλοι έχουμε αγωνιστεί σε τέτοιους αγώνες και γνωρίζουμε πως όταν το κίνητρο του ενός είναι πιο υψηλό, τότε συνήθως είναι και αυτός που κερδίζει.

Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από την ποιότητα και την οργάνωση του παιχνιδιού μας, αλλά τα παιδιά έβγαλαν πάθος και κατέθεσαν ψυχή. Σε αυτό τον αγώνα έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς και έχουμε το πλεονέκτημα να τελειώνει ο στόχος της παραμονής σήμερα για εμάς μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep