«Να τελειώσουμε πανηγυρικά»

Για δίκαιη νίκη της Λαμίας μίλησε ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΟΧ, Κυριάκος Γρηγοράκης.

Μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Λαμία, ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΑΟΧ, Κυριάκος Γρηγοράκης, που κλήθηκε εσπευσμένα να αντικαταστήσει τον Θωμά Γράφα, είπε: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα απ’ ότι έμαθα για τον κύριο Γράφα που μέχρι και σήμερα ήταν στην ομάδα. Εύχομαι όλα να είναι καλά, του εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και όλα τα άλλα βρίσκονται. Για το παιχνίδι που κλήθηκα να κάτσω στον πάγκο και να αντιμετωπίσω την Λαμία, διαπίστωσα ότι όσο άντεχε η ομάδα την πίεση και την ανωτερότητα του αντιπάλου, στα τρεξίματα εννοώ, τα πήγαινε περίφημα.

Στο β’ ημίχρονο μετά το 50-55’ διαπίστωσα ότι είχαμε κάποια έλλειψη δυνάμεων και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά, θέλω να πω ότι αυτό το τελευταίο μήνα, έχουν καταθέσει ψυχή πραγματικά και έχουν φέρει αποτελέσματα, τα οποία δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί και ο τελευταίος Χανιώτης.

Οπότε λοιπόν στο β’ ημίχρονο, στο τελευταίο μισάωρο η πίεση και η ανωτερότητα του αντιπάλου καρποφόρησε και πιστεύω ότι δίκαια κέρδισαν. Συγχαρητήρια εύχομαι και ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λαμίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μας για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Να τελειώσει σε δυο αγωνιστικές το πρωτάθλημα, πιστεύω πανηγυρικά, γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε δεν ήταν ευχάριστο και τα καλύτερα θα έρθουν στην συνέχεια».

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep