«Καθρέφτης μας τα αποτελέσματα»

Ο Δημήτρης Αρναούτης τόνισε πως ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν προσυλωμένοι στον στόχο τους μετά την σωτηρία της ομάδας. Ο Δημήτρης Αρναούτης τόνισε πως ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν προσυλωμένοι στον στόχο τους μετά την σωτηρία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Αρναούτης, μίλησε για την προσπάθεια του Αχαρναϊκού, ώστε να μην ηττηθεί σε κανένα από τα 4 τελευταία ματς με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία.

Την έλλειψη στόχων μετά την εξασφάλιση της παραμονής με τη νίκη επί του Πανσερραϊκού είχε να αντιμετωπίσει ο Αχαρναϊκός, σύμφωνα με τον προπονητή του Δημήτρη Αρναούτη. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανελευσινιακού:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την σταθερότητα που δείχνει στους στόχους της. Μετά τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό είχαμε εξασφαλίσει τη σωτηρία μας και έπρεπε να διατηρήσουμε στα παιχνίδι με Ζάυνθο - Χανιά – Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό την θέληση μας για το καλύτερο. Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για αυτό και δεν χάσαμε κανένα από αυτά τα παιχνίδια. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά».

Τι έχετε να πείτε για τους ψιθύρους που ακούγονται σε κάθε αγώνα της κατηγορίας;

«Στην Ελλάδα μια λάθος πάσα μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά, εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης μας».

 

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep