Νίκη… ηρεμίας για ΑΕΛ

Αποτέλεσμα που θα φέρει ηρεμία και άνοδο ψάχνει η ΑΕΛ στη Ζάκυνθο

Έναν βαθμό μακριά από τη Super League βρίσκεται η ΑΕΛ και κόντρα στη Ζάκυνθο θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Το παιχνίδι της Δευτέρας (16/5, 16:00) στο νησί του Ιονίου είναι δύσκολο, μιας και η Ζάκυνθος «καίγεται» για τους βαθμούς, αλλά ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Σε ομιλία του στην προπόνηση του Σαββάτου στη Ναύπακτο, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επισήμανε πως όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια για την ΑΕΛ έχουν χαρακτήρα τελικού, μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος. Αλλά επισήμανε πως μετά από αυτό το παιχνίδι δεν τελειώνει η ζωή κανενός γιατί και η ΑΕΛ έχει και άλλα παιχνίδια να αγωνισθεί όπως και η Ζάκυνθος. Ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου να είναι πιο ήρεμοι στη συνέχεια.

Η αποστολή των «βυσσινί» αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από τη Ναύπακτο για τη Ζάκυνθο.

1 comment

  • Μονο απς
    Μονο απς Κυριακή, 15 Μάιος 2016 13:08 Comment Link

    επειδη εχουμε δεχτει πολυ πολεμο ως νησι εφετος και βαλανε και πατρινο διαιτητη καθολου τυχαια.αυριο η νικη η θα μεινουμε ολοι γηπεδο!!!!ειδικα αν νικησει η ελευσινα στο μενιδι θα μεινουμε στο γηπεδο..η ομαδας παιζει το ποιο κρισιμο παιχνιδι σε ολη την ιστορια της και δεν προκειται να την αφησουμε να πεσει τουλαχιστον οχι χωρις επιπτωσεις.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep