«Σεβασμός με έργα, όχι με λόγια»

Ο Δημήτρης Σπανός απάντησε στον Ηλία Φυντάνη και τόνισε ότι έχει αποδείξει αν σέβεται την Παναχαϊκή με πράξεις.

Απάντησε στις δηλώσεις του Ηλία Φυντάνη ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής έριξε βολές στον προπονητή της Λαμίας, με τον Σπανό να απαντά ότι σέβεται την πικρία και την απογοήτευση του «συναδέλφου» του. Με γραπτή του δήλωση του στο flnews, υπογράμμισε ότι «ο σεβασμός μου για την Παναχαϊκή είναι δεδομένος και είναι με έργα και όχι με λόγια...».

Αναλυτικά ο Σπανός ανέφερε:

«Σέβομαι την πικρία & την απογοήτευση του «συναδέλφου», δεν θα ήθελα να τον στενοχωρήσω περισσότερο με τα λεγόμενά μου, άλλωστε δεν είναι του επιπέδου μου, της φιλοσοφίας & της ιδιοσυγκρασίας μου να μπω σε μία μίζερη αντιπαράθεση.

Τιμώ & σέβομαι πάντα την ομάδα που εργάζομαι. Όπως τίμησα εχθές την ομάδα μου, την ΛΑΜΙΑ, έτσι έχω τιμήσει & στο παρελθόν την ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, αλλά & όλων των άλλων ομάδων που εργάστηκα. Ο σεβασμός μου για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι δεδομένος & είναι με έργα & όχι με λόγια. Αυτοί που ξέρουν μπορούν να βγουν & να το επιβεβαιώσουν.

Εύχομαι στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μέσα από την καρδιά μου να βρει τον δρόμο που της αξίζει, να πετύχει ο «συνάδελφος» τον στόχο του & να δικαιωθούν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Με σεβασμό προς όλους
Δημήτρης Σπανός
Προπονητής Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

Last modified onΠέμπτη, 12 Μάιος 2016 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep