Ανακοίνωσε... άλλη ποινή η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ έκανε λόγο για πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Παύλο Μυροφορίδη. Απαλλάχθηκε για τη φωτοβολίδα.

Στις 30 Μαρτίου το flnews αποκάλυψε την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΛ για τη ρίψη φωτοβολίδας στον αγώνα με τη Λαμία. Και την Τρίτη (10/05) οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν ότι ο αθλητικός δικαστής τους αθώωσε για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ τιμώρησε τον Θωμά Κυπαρίσση με 1.500 ευρώ. Παράλληλα η θεσσαλική ομάδα πρόλαβε τη διοργανώτρια και για την ποινή της Λαμίας, σημειώνοντας ότι ο Παύλος Μυροφορίδης τιμωρήθηκε με πρόστιμο... 10.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews από την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Μυροφορίδης τιμωρήθηκε με 750 ευρώ και με ισόποσο ποσό η ΠΑΕ. Ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων» τιμωρήθηκε, επίσης, με αποκλεισμό 15 ημερών από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ για τη ρίψη ποτηριού η ΠΑΕ με πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο αθλητικός δικαστής κ. Βόμβας εξέδωσε την απόφασή του στην υπόθεση όπου 1) ήταν κατηγορούμενη η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη ρήψη της φωτοβολίδας από το μέρος που ευρίσκοντο οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και 2) ήταν κατηγορούμενος ο Θωμάς Κυπαρίσσης για το επεισόδιο με τον Μυροφορίδη στο ίδιο παιχνίδι. Ο αθλητικός δικαστής αφενός μεν απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη ρίψη της φωτοβολίδας αφετέρου δε τιμώρησε τον Θωμά Κυπαρίσση με πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Για το ίδιο παιχνίδι ήταν κατηγορούμενος και ο γενικός αρχηγός της Λαμίας Παύλος Μυροφορίδης για το επεισόδιο που προκάλεσε στον Θωμά Κυπαρίσση και τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ».

Last modified onΤρίτη, 10 Μάιος 2016 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep