Ένας γύρος με Παρασκευόπουλο

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος συμπλήρωσε ένα γύρο πρωταθλήματος στον πάγκο του Παναιγιαλείου.

Έναν γύρο στον πάγκο του Παναιγιαλείου συμπλήρωσε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Ο 36χρονος ανέλαβε τη «μαύρη θύελλα» στις 30 Δεκεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Μαραντά και κλήθηκε να φέρει σε πέρας τον στόχο της σωτηρίας. Όταν βρέθηκε στο τιμόνι η ομάδα του Αιγίου είχε 13 βαθμούς και ήταν τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Ωστόσο, με απολογισμό 7 νίκες - 4 ισοπαλίες - 7 ήττες, οι «μελανόλευκοι» βρίσκονται πλέον 10η και με 10 βαθμούς διαφορά από την 4άδα που οδηγεί στη Γ' Εθνική.

Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε την Κυριακή (08/05) να κατακτήσει το τρίποντο απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και, μάλιστα, οι «μελανόλευκοι» στάθηκαν στη σπουδαία χαμένη ευκαιρία του Γκούφα λίγο πριν το φινάλε. Αυτό που κράτησαν, πάντως, ήταν η εμφάνιση, καθώς ο Παρασκευόπουλος είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να κλείσουν καλά τη σεζόν και να μη χαλάσουν την καλή εικόνα.

Τη Δευτέρα (16/05) ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Σπίνουλας που εξέτισε την ποινή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, με μυικούς τραυματισμούς αποχώρησαν από τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα οι Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Τη Δευτέρα (09/05) δόθηκε ρεπό.

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάιος 2016 14:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep