Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Ρεπετσά ο Ηρακλής

Ο 28χρονος αμυντικός δεν θα παίξει απέναντι στην Αναγέννηση.

Σανόκο, Θάνος και Πλάτανος επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους στην αγωνιστική δράση για τον Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο απών αυτή τη φορά θα είναι ο Θανάσης Ρεπετσάς, που έχει συμπληρώσει κάρτες και αμφίβολος λόγω ίωσης ο Δημήτρης Ζουλιώτης. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Εθνικού Αστέρα, η ομάδα της Εύβοιας θα επιδιώξει να κάνει το 2x2 και να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

 

Την ίδια ώρα ο γυμναστής Νίκος Σαρρής αποχώρησε από τον Ηρακλή ύστερα από ενάμιση χρόνο στο τεχνικό επιτελείο. Με επιστολή τους γνωστοποίησε: «Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο τεχνικό team της Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σας ανακοινώνω το τέλος της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team (απερχόμενους και παραμένοντες) για τη στήριξη τους και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

 

Είμαι πεπεισμένος και εύχομαι ολόψυχα ότι η ομάδα θα επιτύχει το στόχο της και θα παραμείνει στη κατηγορία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ζήσαμε όλοι ιστορικές για την περιοχή μας στιγμές, που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη μου. Οι εμπειρίες που αποκόμισα, θα αποτελούν εφαλτήριο για τη μετέπειτα καριέρα μου στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep