Ήττα από τον ΑΟ Σελλάνων

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 2-0 από τον ΑΟ Σελλάνων σε φιλικό παιχνίδι.

Φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) εκτός έδρας η Αναγέννηση Καρδίτσας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Ο τεχνικός της Αναγέννησης, Σάκης Θεοδοσιάδης, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, ξεκουράζοντας μόνο τους Κουτσόπουλο, Μπλέντι που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό. Το τεστ κρίθηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο, προς το τέλος του πρώτου μέρους. Η ομάδα του Προαστίου σημείωσε δύο γκολ, στο 39' με τον Χαρβαλιά και στο 41' με τον Μανασή. 

Στο 3' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, όταν ο Τζιόλας έκανε τη "λόμπα", με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο. Οι ηττημένοι, από την πλευρά τους, είχαν την υπεροχή, όχι όμως και την ουσία. Έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Πιτταρά (7', 25'), Παπαδημητρόπουλο (20') και Τσιλούλη (44'). Στο δεύτερο μέρος είχε εκ νέου τον έλεγχο του ματς, παρότι άλλαξε όλη η ενδεκάδα. Στο 62' η εκτέλεση φάουλ του Μαυριά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90' ο ίδιος παίχτης με τον ίδιο τρόπο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων.

Α.Ο. Σελλάνων (Χρ. Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Περήφανος (81′ Μπαλτάς), Φιλιππούλης (73′ Νταλούμης), Κούρκουλας, Αρχοντής, Δανιήλ (53′ Ρέψης), Παπαδημητρίου (61′ Μάττας), Τζιόλας, Κακαΐτσας (81′ Μπούσδρας), Χαρβαλιάς (75′ Κλιάφας), Μανασής 53′ Αετόπουλος.

Αναγέννηση (Σ. Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Σάββας, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Μπιτέλης, Τσιλούλης, Τσούκαλος, Πιτταράς, Παπαδημητρόπουλος. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσάμης, Γκουγκούδης, Καραμπίνας (73΄ Τζερτζελάς), Γκόλιας, Δημόπουλος, Ακασού, Υφαντής, Κοντός, Τζέκος, Μαυριάς, Σκαθαρούδης.

Last modified onΣάββατο, 07 Μάιος 2016 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep