Αναμονή ενός μήνα

Ο Πανελευσινιακός περιμένει ακόμα το αποτέλεσμα της έφεσης για μείωση της ποινής του Θανάση Δημόπουλου.

Από την εξέδρα παρακολούθησε ένα ακόμα ματς του Πανελευσινιακού ο Θανάσης Δημόπουλος. Ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» είχε τιμωρηθεί με τετράμηνο αποκλεισμό για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και η ΠΑΕ κατέθεσε έφεση, η οποία εκδικάστηκε στις 13 Απριλίου, δηλαδή ένα μήνα πριν. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση από την Επιτροπή Εφέσεων!

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στην ομάδα της Ελευσίνας: «Πληρώσαμε 1.000 ευρώ παράβολο για την έφεση, τελειώνει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν υπάρχει απόφαση».

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, ο αμυντικός, Κυριάκος Τσίγκρος ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Γνωρίζαμε ότι το ματς ήταν ζωής ή θανάτου για μας. Προηγηθήκαμε γρήγορα και κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Στον αγώνα με τον ΑΟΧ δεν είχαμε την κατάλληλη αμυντική λειτουργία, αλλά τη βελτιώσαμε μέσα σπό τις προπονήσεις. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη και στους οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο και μας βοηθάει στην προσπάθεια να μείνουμε στην κατηγορία».

Last modified onΣάββατο, 07 Μάιος 2016 13:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep