«Τρομερό πάθος»

Με νύχια και με δόντια θα παλέψει ο Πανελευσινιακός για τη σωτηρία του όπως δήλωσε ο Χρήστος Παντιώρας.

Στο πάθος και τη δύναμη των ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού στάθηκε ο Χρήστος Παντιώρας μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Το μέλος του τεχνικού τιμ των «σταχυοφόρων» ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για το πάθος που έδειξε, το ήθος και την ταπεινότητα που δείχνει ο κύριος Γεωργιάδης. Θα έχει μία πολύ καλή πορεία στο χώρο της προπονητικής. Σήμερα το παιχνίδι ήταν κακό. Για μας ήταν οριακό, ζωής και θανάτου. Τα παιδιά μπήκαν καλά στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε δυνατά, στο πρώτο τέταρτο υστέρησε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και εμείς πετύχαμε ένα γκολ από μία στατική φάση.

Αμέσως μετά ο συνάδελφος με κάποιες εσωτερικές αλλαγές βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο. Δεχτήκαμε πίεση για ένα δεκάλεπτο. Είχε δύο φοβερές ευκαιρίες και χάρη στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο τερματοφύλακάς μας, Κώστας Μανιάτης - και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια - μας κράτησε ζωντανούς.
Διαχειριστήκαμε σωστά τον χρόνο μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπήκαμε καλά. Και πάλι με κάποια αλλαγή που έκανε ο συνάδελφος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και δεχτήκαμε πίεση, αλλά δεν είχαν καταφέρει να κάνουν πολλές τελικές. Ήταν νομίζω δύο ή τρεις. Ειδικά το τελευταίο 20λεπτο πήγε στο πάθος και τη δύναμη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έδειξαν τρομερό πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που μας κράτησε ζωντανούς στο κυνήγι της σωτηρίας.

Τα τελευταία λεπτά, βέβαια, κάποιοι παίκτες είχαν προβλήματα τραυματισμών και αγωνίστηκαν γιατί από τους έμπειρους παίκτες περιμένουμε να πάρουμε κι εμείς κάτι. Έγιναν κάποιες καθυστερήσεις... Να ζητήσω και συγγνώμη, όλοι έχουμε παίξει στο παρελθόν ποδόσφαιρο. Αυτά γίνονται. Ας το βελτιώσουμε αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά. Έχουμε τρία ματς ακόμα τα οποία αν τα πάρουμε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων θα σώσουμε την ομάδα. Πιστεύω ότι το αξίζει, γιατί έχει υγεία, καλή φιλοξενία και θα προσπαθήσουμε με νύχια και με δόντια να σωθούμε.

Συγχαρητήρια και στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Πλαβούκος, ο ποδοσφαιριστής μας τραυματίστηκε στη φάση με τον Γιακουμή που ζητάμε πέναλτι».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2016 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep