«Μας ζητούσαν συγγνώμη»

Ο Κώστας Γεωργιάδης τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και άλλοι παράγοντες.

Απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανελευσινιακό ο Κώστας Γεωργιάδης, αλλά έδειξε ότι είχε πολλά παράπονα από τις αποφάσεις τους. Όπως είπε ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, η απόδοση των ποδοσφαιριστών του δεν τον άφησε ικανοποιημένο, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν κι άλλοι παράγοντες... Παράλληλα υποστήριξε ότι μετά το φινάλε οι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού ζητούσαν συγγνώμη από τους συναδέλφους τους.

Αναλυτικά ο Γεωργιάδης ανέφερε:

«Γνωρίζαμε πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα και για τον βαθμολογικό σκοπό του αντιπάλου, αλλά και για τον δικό μας τον σύλλογο. Είχαμε αποφασίσει με τα παιδιά ότι οι γενναίοι άνδρες αρπάζουν την ευκαιρία χωρίς να αφήνουν να περάσει για την επόμενη στιγμή. Η αναβλητικότητα είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να μας χαρακτηρίζει. Και αποφασίσαμε ότι θα έρθουμε σήμερα εδώ να αγωνιστούμε με ένα και μόνο σκοπό, να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και να αφήσουμε την Ελευσίνα μακριά από εμάς και αν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας το δικό μας ποδόσφαιρο και να μην παρασυρθούμε από τον αντίπαλο.

Αυτό έγινε μόνο κατά διαστήματα. Μπήκαμε στη διαδικασία να παρασυρθούμε από τον στόχο της Ελευσίνας και ειδικά μετά το 1-0 χωρίς να απειληθούμε. Μπήκαμε στη διαδικασία να πάει το παιχνίδι στη δύναμη, κάτι που δεν ευνοεί την ομάδα που κυνηγάει το αποτέλεσμα. Ήταν ελάχιστες οι στιγμές που μπήκαμε σε συνδυαστικό παιχνίδι και σε συνεργασίες και αυτές όταν έγιναν δημιούργησαν πρόβλημα στον αντίπαλο.

Παραπάνω δεν θέλω να πω πράγματα. Σέβομαι τον συνάδελφο και νομίζω ότι στα πρώτα μου προπονητικά βήματα θα ήθελα να βλέπω άλλα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα αντιδρούσαμε εμείς με αυτό τον τρόπο. Είναι σύνηθες φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει σιγά σιγά να κάνουμε βήματα προόδου κι εμείς. Όλοι μας, όχι μόνο οι προπονητές.

Όταν φτάνεις σε ένα σημείο και οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας να ζητάνε συγγνώμη στο τέλος του αγώνα από εμάς, αυτό τα λέει όλα. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα. Είναι μια ομάδα που κάνει τεράστια προσπάθεια. Αυτό θα πρέπει να μας αφυπνίσει και γρήγορα να πάμε να τελειώνουμε την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Καλλιθέα κάτι που έπρεπε να έχει τελειώσει για μας εδώ και δύο αγωνιστικές. Εμείς ανασυγκρότηση και πολύ συγκέντρωση για το επόμενο ματς».

Τι έφταιξε που δεν κάνατε πολλές τελικές προσπάθειες;
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας και νομίζω ούτε οι ποδοσφαιριστές. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Παίζουν κι άλλοι παράγοντες τους οποίους δεν αφορά, ούτε εμένα, ούτε τον αντίπαλο κόουτς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Έχω μάθει στη ζωή μου για ό,τι δεν μπορώ να κάνω κάτι να μην ασχολούμαι καθόλου».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Μάιος 2016 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep