Ξεκούραση μετά τις μάχες

Με άδεια ως την Τρίτη του Πάσχα επιβράβευσε ο Γράφας τους παίκτες του ΑΟΧ

Ένα δύσκολο κύκλο αγώνων ολοκλήρωσε ο ΑΟ Χανιά, τρέχοντας ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα. Οι δύο νίκες που σημείωσε στα τελευταία παιχνίδια έδωσαν ανάσα παραμονής στην ομάδα, ενόψει των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Η βελτίωση στην απόδοση των «κυανόλευκων» από τη στιγμή που επέστρεψε στο τιμόνι τους ο Θωμάς Γράφας ήταν εμφανής και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν και οι νίκες. Προηγήθηκαν όμως δύσκολες ισοπαλίες, όπου ο ΑΟΧ έδειξε χαρακτήρα και μαχητικότητα.

Με 35 βαθμούς στο… σακούλι, αλλά την τιμωρία για το ματς με την Κέρκυρα να εκκρεμεί, η ομάδα των Χανίων ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στη Football League. Οι παίκτες το τελευταίο διάστημα ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα της κατάστασης και απέδειξαν την αξία τους, ενώ γνωρίζουν πως οφείλουν να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα ως το τέλος.

Η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια είναι μεγάλη για τους «κυανόλευκους», γι’ αυτό ο Θωμάς Γράφας τους έδωσε άδεια από τη Μ. Πέμπτη. Ο ΑΟΧ θα επιστρέψει στις προπονήσεις το μεσημέρι της Τρίτης (3/5), με τον Αντώνη Ρίκκα να αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

Last modified onΠέμπτη, 05 Μάιος 2016 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep