«Ευκαιρίες στα νέα παιδιά»

Ο βοηθός του Χρήστου Παρασκευόπουλου, Γιώργος Χαρίτος, μίλησε για τις ευκαιρίες που έδωσε ο Παναιγιάλειος στα νέα παιδιά.

Είχε εξήγηση η ήττα (3-1) του Παναιγιάλειου από την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός προπονητή, «Ευκαιρίες στα νέα παιδιά». «Σήμερα μπήκαμε στο παιχνίδι με έναν πάρα πολύ καλό οιωνό για εμάς, αφού καταφέραμε να προηγηθούμε στο πρώτο λεπτό. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα πράγματα και στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς. Η απουσία που είχαμε στο χώρο της άμυνας λόγω καρτών, του Σπίνουλα, μας αποσυντόνισε στα μετόπισθεν.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά. Τα παιδιά στα οποία δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστούν, προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν όσο έπρεπε και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι σήμερα εμείς δώσαμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που έχουμε, διότι πρέπει κι αυτά να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν» είπε αρχικά ο συνεργάτης του Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Και πρόσθεσε: «Σημαντικό ήταν επίσης ότι στο 1ο ημίχρονο είχαμε και τον τραυματισμό του Σανδραβέλη, τον οποίο αναγκαστήκαμε να τον κάνουμε άμεσα αλλαγή. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε στο 2ο ημίχρονο να ελέγξουμε το παιχνίδι μας και να βγούμε στην επίθεση. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Απεναντίας η Αναγέννηση σε δύο δικές μας κακές στιγμές αμυντικής συμπεριφοράς κατάφερε να διευρύνει το σκορ και να τελειώσει το ματς με 3-1. Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Αναγέννηση και στον κόουτς (σ.σ. Θεοδοσιάδη). Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά για τις ημέρες και έχω να προσθέσω για τους δικούς μου ποδοσφαιριστές ότι δεν τα παρατάμε, κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε ορισμένα ματς που πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει να είμαστε όπως πρέπει».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσάπαλος είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Καρδίτσα για την άψογη φιλοξενία που είχαμε και να τους συγχαρούμε για το παιχνίδι και τη νίκη της. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα γρήγορο γκολ. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε σωστά κάποιες φάσεις που μας ισοφάρισε η Καρδίτσα.

Κατόπιν, με κάποια λάθη μας μπήκανε και τα άλλα γκολ. Δεν ήμασταν αυτό που έπρεπε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, αλλά δεν τα καταφέραμε όσο έπρεπε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι δεν είναι άξιο αποτέλεσμα για εμάς, διότι κάναμε πολλά ατομικά λάθη και έπρεπε να ήμαστε πιο σοβαροί. Να ευχαριστήσω πάλι την Καρδίτσα και να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΠέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep