«Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη»

Δεν έχει σωθεί ακόμα ο ΑΟ Χανιά, όπως υπογράμμισε ο Θωμάς Γράφας

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη με 2-0 του ΑΟΧ επί του Πανελευσινιακού ο Θωμάς Γράφας, ωστόσο υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει στην προσπάθεια που γίνεται για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή.

«Ήταν το δεύτερο ματς που εμείς παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και καταφέραμε σε αυτά τα δύο ματς το απόλυτο για να είναι πιο καλή η συνέχεια για μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη μας είναι δίκαιη. Για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε αρκετά καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και απειληθήκαμε από τον αντίπαλο μια φορά στην αρχή του δευτέρου μέρους. Κι αυτό είναι δύσκολο να το πετύχεις γιατί η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη που πετύχαμε, την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει. Εμείς σήμερα βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι ως προς στον στόχο, που είναι η σωτηρία και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αυτόν, χωρίς να έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι κι αυτό για εμάς τελείωσε και καλώς εχόντων των πραγμάτων, μόλις επιστρέψουμε θα πρέπει να επικεντρωθούμε 100% στον επόμενο αντίπαλο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του ΑΟΧ.

Για τον χαρακτήρα των Χανίων στα τελευταία ματς και το αν αυτή η νίκη εξασφαλίζει την παραμονή, επισήμανε: «Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα, όχι μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κοιτάξτε και τα προηγούμενα ματς της ομάδας με τα Τρίκαλα, με την Παναχαϊκή και στις Σέρρες. Προέρχεται από καλά παιχνίδια η ομάδα και πράγματι στα τελευταία δύο ματς δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτό που πετύχαμε σήμερα δεν μας εξασφαλίζει. Για να πεις πως έχει σωθεί, πρέπει να σωθείς και μαθηματικά. Απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, κι αν εμείς νομίζουμε ότι σήμερα τέλειωσαν όλα, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη».

Απόδοση: flnews

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep