«Μιλήστε στο γήπεδο»

Ομιλία Βασίλη Μπούρμπου στους παίκτες της Αναγέννησης και νομική… απάντηση στους «παπαγάλους»

Η αγωνιστική εικόνα της Αναγέννησης Καρδίτσας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή και ο Βασίλης Μπούρμπος είχε την Κυριακή μια συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ζήτησε από τους παίκτες να μην επιτρέψουν σε κανέναν να αμφισβητήσει τη διάθεσή τους για νίκες και τους ζήτησε να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΑΣΑ επισήμανε πως έχει δοθεί εντολή για να κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαβάλουν την ομάδα και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Τέλος, οι «κιτρινόμαυροι» κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στον κρίσιμο αγώνα με τον Παναιγιάλειο τη Μ. Τετάρτη (27/4).

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη διοίκηση της Αναγέννησης:

Την Κυριακή που μας πέρασε ο πρόεδρος της ομάδας μας Βασίλης Μπούρμπος βρέθηκε στ' αποδυτήρια και μίλησε επί αρκετή ώρα με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Συζητήθηκαν διεξοδικά τα πάντα, όπως συνήθως γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές και στην ομιλία του ο πρόεδρος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η εικόνα μας δεν είναι καλή στις τελευταίες αγωνιστικές και αδικεί πάνω απ’ όλα όλους εσάς που έχετε πετύχει και φέτος σπουδαία πράγματα. Οπως καλά γνωρίζετε στέκομαι δίπλα σας με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε σας βήμα. Εσείς φέρατε την ομάδα εδώ που είναι σήμερα. Φροντίστε να μην επιτρέψτε σε κανέναν να μειώσει τις ικανότητές σας και πολύ περισσότερο να αμφισβητήσει ακόμη και την διάθεσή σας για νίκες... Αφοσιωθείτε στον μεγάλο στόχο μας, κλείστε τ' αυτιά σας και μιλήστε στο γήπεδο...”.

Ακόμη, η διοίκηση της Αναγέννησης πληροφορεί το φίλαθλο κοινό της ομάδας πως έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία για να κινηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες κατά τριών - τεσσάρων συγκεκριμένων θλιβερών “παπαγάλων” της περιοχής που σε κάθε δύσκολη συγκυρία διαβάλουν με συνεχείς συκοφαντικές αναφορές (και δημόσιες μάλιστα) την ηθική υπόσταση των μελών της προσπαθώντας να επηρεάσουν τον κόσμο.

Είναι οι ίδιοι που εδώ και τέσσερα χρόνια σε κάθε στραβοπάτημα, από προσωπική εμπάθεια για πρόσωπα του συλλόγου, δηλητηριάζουν το σύμπαν, διαβάλλοντας όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όσους βοηθούν με προσωπικές υπερβάσεις την ομάδα.

Χωρίς μάλιστα να έχουν συνεισφέρει στο ελάχιστο, χωρίς να είναι μέτοχοι χωρίς να έχουν εγγραφεί ως μέλη, χωρίς να έρχονται καν στο γήπεδο γιατί παρακολουθούν από κοντά τις... φιέστες άλλων ομάδων!!!
Καιρός είναι, λοιπόν, να τα πούμε εκεί που πρέπει γιατί η αδιαφορία μας μάλλον εκλαμβάνεται ως αδυναμία...

Δεχόμαστε την κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι, ακόμη και την “παραπανίσια” κουβέντα που προκύπτει μέσα στην στεναχώρια των φιλάθλων. Δεν δεχόμαστε σ' αυτή την ματωμένη διαδρομή, τις συκοφαντικές αναφορές και το “μυαλό” από “τζάμπα μάγκες”. Αυτή η ομάδα έσπασε κάθε ρεκόρ του παρελθόντος και ξεπέρασε οποιοδήποτε εμπόδιο της παρουσιάστηκε μπροστά της, κατακτώντας το σεβασμό όλης της Ελλάδας.

Τέλος, καλούμε όλο τον αγνό κόσμο (οργανωμένους και μη) της Αναγέννησης να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις τους την ομάδα μας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της παραμονής και της σταθεροποίησης στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Αν με το καλό όλα τελειώσουν θετικά, τότε θα κάνουμε όλοι τον αναλυτικό απολογισμό και εκεί θα φανούν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα...

Για την ώρα, η μάχη συνεχίζεται κι όλοι οι Αναγεννησιώτες ενωμένοι να προσπαθήσουμε για την θετική έκβασή της....

Όλοι στο γήπεδο την Μεγάλη Τετάρτη για τον καθοριστικό αγώνα με τον Παναγιάλειο»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep