«Συγγνώμη από τους εαυτούς μας»

Ευχαριστήριο του Χρήστου Αθανασόπουλου προς τους φιλάθλους και τον ΠΣΑΠ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Παναιγιαλείου για την εμφάνιση απέναντι στην Κέρκυρα έδωσε ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αιγίου δεν παρέλειψε, φυσικά, να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και τον ΠΣΑΠ για τη στήριξή τους, ενώ σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές αδικούν τους εαυτούς τους. Αναλυτικά ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και γενικότερα για όλη αυτή την πορεία υπό αντίξοες συνθήκες. Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη από τους ίδιους μας τους εαυτούς, γιατί και την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν μας κερδίζουν οι ομάδες, χάνουμε από μόνοι μας, με δικά μας λάθη. Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια που θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά και όσο πιο αξιοπρεπέστατα της αξίζει. Ακόμα και αν είχαμε σωθεί μαθηματικά θα έπρεπε μέχρι το τέλος να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια

Να ευχαριστήσω για την προηγούμενη Κυριακή όλο τον κόσμο που μας στάθηκε στην προσπάθεια που κάναμε για τη γιορτή και τον ΠΣΑΠ που πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Εύχομαι καλό Πάσχα και αυτή η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αξίζει για το μέλλον».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 18:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep