Super League μέσω... Τρικάλων

Η επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League περνάει από τα Τρίκαλα

Την καλύτερη εμφάνισή της επί των ημερών του Σάκη Τσιώλη πραγματοποίησε η ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, παίρνοντας τη νίκη με 3-0. Τα δύο γκολ του Ροβίθη στο πρώτο μέρος έδιωξαν το άγχος από τους «βυσσινί», ενώ το χειροκρότημα από την εξέδρα ήταν αυτή τη φορά ενθαρρυντικό για να συνεχίσουν να προσπαθούν. Η ψυχολογία της ομάδας ανέβηκε και έδειξε τις δυνατότητές της μέσα στο γήπεδο, σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, απέχει τρεις βαθμούς από τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Super League. Και ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα την Μ. Τετάρτη (27/4), η απόδοση των παικτών του Σάκη Τσιώλη έστειλε μήνυμα… ανωτερότητας. Και φυσικά στόχος είναι να έρθει και η νίκη επί του ΑΟΤ που θα εκπληρώσει τον στόχο της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια.

Το μόνο… πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα της ΑΕΛ με την Αναγέννηση, ήταν το γεγονός ότι ο Μίροσλαβ Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep