«Θα κλάψω αν σωθούμε»

Ο Γιάννης Γκέσιος θεωρεί ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΑΟ Χανιά θα κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Συνέχεια των προηγουμένων καλών εμφανίσεων του ΑΟ Χανιά χαρακτήρισε τη νίκη (1-0) σε βάρος της Ζακύνθου ο σκόρερ, Γιάννης Γκέσιος. Όπως, μάλιστα, ανέφερε θα κλάψει αν οι Κρητικοί κερδίσουν την παραμονή. Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι μεγάλη η νίκη, αλλά θα κλάψω αν σωθούμε. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Μετά από πολύ καιρό έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Όταν έχεις να κάνεις νίκη τόσους μήνες, δεν είναι τίποτα εύκολο με όποια ομάδα και να παίζεις. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αν και δεν ήμαστε καλοί, ήμασταν τακτικά καλοί αμυντικά και απειληθήκαμε μόνο μία φορά, επιθετικά δεν ήμασταν καθόλου καλοί, πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Είναι μία συνέχεια από κάποια πολύ καλά παιχνίδια που κάναμε, τα οποία δεν είχαν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μας έδωσαν ώθηση για τη συνέχεια και έτσι κερδίσαμε δίκαια.

Εμένα η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη, γιατί μπορεί η ομάδα να μην πηγαίνει καλά, αλλά κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω. Είχαμε κάποιο διάστημα που ήμασταν αρκετά κακοί, αλλά τον τελευταίο καιρό είμαστε καλά και θεωρώ ότι εύκολα, δύσκολα θα σωθούμε».

«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Ήταν παιχνίδι χωρίς αύριο και έπρεπε να κερδίσουμε. Εμείς αν και δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Αμυντικά ήμασταν καλοί αλλά όχι επιθετικά, πήραμε μια σπουδαία νίκη για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες . Είναι μια καλή συνέχεια και αυτό το ματς μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 03:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep