Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση

Ο Α.Σ. Αναγέννηση επιδιώκει την αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων στο προπονητήριο "Γιώργος Μπαζής".

Οικονομική βοήθεια από τους φίλους της Αναγέννησης ζητά ο Ερασιτέχνης, με σκοπό να υπάρξει αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων στο προπονητήριο "Γιώργος Μπαζής". Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση του Α.Σ Αναγέννηση, γνωστοποιεί στην Αναγεννησιώτικη κοινότητα αλλά και σ' όλο τον κόσμο ότι ξεκινάει μια εκστρατεία για την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των εγκαταστάσεων στο προπονητήριό μας "Γιώργος Μπαζής". Γι' αυτό το λόγο καλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και όλους τους Αναγεννησιώτες να συμβάλλουν με όποιες δυνάμεις μπορεί ο καθένας. Οσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να το πράξουν στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και στον παρακάτω λογαριασμό: 301 01 00 39 03 00-3.

Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι το Σάββατο στα γήπεδά μας στο προπονητήριό μας στο Σταυρό, θα διεξαχθεί τουρνουά Ακαδημιών με προσκεκλημένες και φιλοξενούμενες τις Ακαδημίες του Κιλκισιακού καθώς κι ένα φιλικό της Κ17.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Απο τις 11 το πρωί θα διεξαχθούν αγώνες όλων των τμημάτων των Ακαδημιών με τα αντίστοιχα του Κιλκισιακού: "Μπαμπίνι", Τζούνιορ, Προπαιδικό, Παιδικό. Στις 3 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αναγέννηση Κ17 και τον Εθνικό Καρδίτσας. Καλούμε όλους τους Αναγεννησιώτες να δώσουν το παρών στην ωραία αυτή γιορτή των Ακαδημιών μας...».

Χωρίς Γκόλια στη Λάρισα

Η ΑΣΑ το Σάββατο (23/04, 18:30 ΟΤΕ) δοκιμάζεται στο AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ και ο τεχνικός, Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκόλια. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πιτταράς, Μπιτέλης.

Η αποστολή: Κουτσόπουλος, Γεωργατζάς, Τσάμης, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Σάββας, Καραχάλιος, Ακασού, Δημόπουλος, Κοντός, Γκουγκούδης, Υφαντής, Μπιτέλης, Μπλέντι, Πιτταράς, Τσούκαλος, Μαυριάς, Τζέκος, Σκαθαρούδης, Τσιλούλης.

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep