Το «ευχαριστώ» των ποδοσφαιριστών

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιαλείου ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιγιαλείου προς όσους βοήθησαν οικονομικά και ηθικά στα σημαντικά βιοποριστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (17/04) είχαν διοργανώσει εκδήλωση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν:

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Παναιγιαλείου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους απλούς φιλάθλους, Αιγιώτες και μη, που στάθηκαν δίπλα μας. Εχουμε αφήσει όλα τα σημαντικά βιοποριστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πίσω, για να σώσουμε την ομάδα μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον δήμαρχο του δήμου Αιγιάλειας κ. Αθ. Παναγόπουλο, τον κ. Φ. Αθανασόπουλο, τους επιχειρηματίες της πόλης μας και τους παλαίμαχους του Παναιγιάλειου, που συνεισέφεραν τα μέγιστα για να μας βοηθήσουν τόσο οικονομικά, όσο και ηθικά. Τέλος θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σύνδεσμο του ‎ΠΣΑΠ για ότι έχει κάνει για μας, τις οικογένειές μας και όλους τους συναδέλφους μας. Ευχόμαστε να είναι γέροι και δυνατοί για να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο το έργο τους και ο σύνδεσμός μας


Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της ΠΑΕ Παναιγιάλειος».

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep