Ζαϊρί: «Δεν έχω αποφασίσει»

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί αναφέρθηκε στην έως τώρα θητεία του στη Ζάκυνθο και αν θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Ιονίου.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Ionian Channel» και τον Διονύση Μπινιώρη παραχώρησε ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός σταρ της Ζακύνθου αναφέρθηκε στην επιλογή του να μετακομίσει στους «κυανοκίτρινους» το περασμένο καλοκαίρι, στον στόχο της παραμονής, αλλά τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι στην ομάδα του Ιονίου και την επόμενη χρονιά.

Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη του Ζαϊρί και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του...

Για τη νίκη επί του Πανελευσινιακού:
«Ήταν πολύ σημαντική. Αισθανόμουν ότι έπρεπε να προσφέρουμε το τρίποντο για τους φιλάθλους μας. Συνέπεσε ο αγώνας με τα γενέθλιά μου, οπότε είχα μεγαλύτερη υποχρέωση να σκοράρω».

Σχετικά με τις απουσίες των αποκτημάτων:
«Οι Σταματής, Τσιάμης είναι σημαντικές απουσίες. Ωστόσο, τα παιδιά που τους αντικατέστησαν έπαιξαν πάρα πολύ καλά και το κενό δεν φάνηκε. Έγινε πολύ καλή δουλειά από όλους».

Σχετικά με την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο:
«Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και κοντά μου. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Αγαπάω τη Ζάκυνθο και το νησί. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ με αγκάλιασαν όλοι. Συνάντησα πολύ καλούς και ζεστούς ανθρώπους. Αυτό μου δίνει δύναμη, όποτε μπαίνω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι με αγαπάει ο κόσμος και η συμπεριφορά του, όπως στο παιχνίδι της Κυριακής σου δίνει επιπλέον κίνητρο. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και γενικά έχουμε πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει διάθεση από όλους για την παραμονή. Ελπίζω και στα επόμενα ματς να έχουμε την ίδια συμπαράσταση.

Τι σε οδήγησε να έρθεις στη Ζάκυνθο; Θα είσαι και του χρόνου εδώ;
«Βασική αιτία ήταν ο Κάραμα. Είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις από το 2007 που ήμουν στον Αστέρα Τρίπολης. Όταν επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με τη Ζάκυνθο που έκανε την πρόταση και είπα «γιατί όχι;». Η Ζάκυνθος γενικά είναι μία ομάδα που είναι ό,τι καλύτερο για έναν νέο ποδοσφαιριστή, ώστε ακολούθως να κάνει το βήμα παραπάνω.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τη συνέχεια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχαμε μία πολύ καλή χρονιά και γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Ελπίζω να τελειώσει με επιτυχία αυτό που ξεκινήσαμε».

Αν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα και τη Ζάκυνθο:
«Αυτό το αποφασίζει ο Θεός. Είναι γεγονός ότι το 2005 όταν παίξαμε με τη Σοσό εναντίον του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο του. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις στη Γαλλία, την Ισπανία ή την Αγγλία δεν σκέφτεσαι ποτέ να παίξεις στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, βέβαια, το ποδόσφαιρο βελτιώθηκε και σιγά σιγά ήρθαν αρκετοί από τη Γαλλία και την Αφρική.

 

Βλέπουμε πολλούς ξένους που έρχονται στην Ελλάδα πλέον. Είμαι ικανοποιημένος που συνέχισα μετά τη Σοσό στην Ελλάδα και όλα αυτά είναι ένα μέρος του πεπρωμένου μου».

 

Πώς νιώθεις που αποτελείς ίνδαλμα για τους νέους;
«Μου αρέσει που βλέπω νεαρούς να έρχονται στο γήπεδο. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι μέρος της νοοτροπίας μου και την ώρα που μπαίνω θέλω να το ευχαριστιέμαι. Μου αρέσει και ελπίζω να τους ευχαριστώ έως το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep