Σύνθημα νίκης από Σπανό

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε ότι αν η Λαμία θέλει να ελπίζει στην 3η θέση πρέπει να επικρατήσει του ΑΟ Τρίκαλα.

Το σύνθημα νίκης στο παιχνίδι του Σαββάτου (23/04) με τον ΑΟ Τρίκαλα έδωσε ο Δημήτρης Σπανός. Ο τεχνικός της Λαμίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία FM1 και σημείωσε ότι αν οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ελπίζουν στην 3η θέση, θα πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι σε σχέση με το ματς στην Καρδίτσα.

Μεταξύ άλλων ο Σπανός ανέφερε:
«Η απόδοσή μας στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα. Έπρεπε η νίκη μας να είναι ευρεία. Αυτό είναι το πρόβλημα. Θεωρώ ότι στο μέλλον δεν θα το πληρώσουμε. Η ομάδα ας έχει δείξει και σε άλλα ματς τέτοια σημάδια, όπως με την Καλλιθέα. Ενώ έχει καλή απόδοση, πρέπει να κερδίσει πιο άνετα. Δεν πρέπει να μας αγχώσει αυτό. Μια ομάδα κρίνεται από το μηδέν στην άμυνα και μετά από την παραγωγή φάσεων. Θέλει δουλειά. Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι το Σάββατο».

Σχετικά με τον ΑΟ Τρίκαλα είπε:
«Αν θέλουμε να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε, πρέπει να κερδίσουμε. Δεν τίθεται άλλο ζήτημα για να πιάσουμε την τρίτη θέση, η οποία μπορεί να δώσει κάτι. Ο αντίπαλος έχει ίσως από τα καλύτερα ρόστερ, έναν πρόεδρο που έχει οργανώσει την ομάδα. Ο ΑΟΤ από την πρώτη μέρα δείχνει δυνατός, με όρεξη να διεκδικήσει πράγματα και μέχρι πρότινος ήταν εκ των διεκδικητών της ανόδου. Η ομάδα μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πρωτοπόρους. Στάθηκε λίγο άτυχη, αδικήθηκε, τα είδα και τα ένιωσα στο πετσί μου».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 16:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep