Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Είμαστε για ψηλά»

O Γιώργος Χωριανόπουλος μίλησε για τους στόχους της Καλλονής και τις προσδοκίες της για τη συνέχεια. O Γιώργος Χωριανόπουλος μίλησε για τους στόχους της Καλλονής και τις προσδοκίες της για τη συνέχεια.

 

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα μίλησε για την Καλλονή που βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο και την σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Την πεποίθηση πως η Καλλονή είναι για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και πρέπει να βγάλει στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στην ομάδα εξέφρασε μετά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα ο Γιώργος Χωριανόπουλος.
«Θέλω να πω ότι με τιμά που κάθομαι δίπλα στον Νίκο Παντέλη, έναν προπονητή που δούλεψα μαζί του και γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο καλός προπονητής και άνθρωπος είναι. Ψάχναμε καιρό να δείξουμε την ποδοσφαιρική μας αξία ως ομάδα με πράξεις μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το ματς φάνηκαν κάποια από τα πολλά που έχει η ομάδα της Καλλονής».
Τι άλλαξε σε αυτές τις λίγες ημέρες και η Καλλονή έδειξε αυτό το πρόσωπο;
«Δεν νομίζω πως άλλαξε κάτι ιδιαίτερα. Απλά μέχρι τώρα οι συγκυρίες και η τύχη σε κάποια ματς δεν μας επέτρεψαν να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όσα μπορούσαμε. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δείχνει πως η Καλλονή μπορεί να είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θεωρώ πως η έλευση του Γιάννη Ματζουράκη, ενός προπονητή με ιδιαίτερο πρεστίζ και πολύχρονη θητεία στην Α’ Εθνική μας έδωσε κάποια πράγματα. Συνεχίσαμε την πολύ καλή δουλειά που γινόταν μέχρι τώρα, δουλέψαμε κάποια κομμάτια στην τακτική και μας βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ πως όλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Καλλονή και αυτό θα φανεί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep