«Αλλάξαμε τρεις τακτικές»

Συγχαρητήρια του Θωμά Γράφα στους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ για την ισοπαλία στις Σέρρες.

Έπειτα από το 2-2 που απέσπασε ο ΑΟ Χανιά στην έδρα του Πανσερραϊκού ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας υποστήριξε ότι για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του άλλαξε τρεις τακτικές. Όπως είπε:

«Άλλο ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς όπως όλα τα παιχνίδια. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια πρώτα α όλα στα παιδιά γιατί όταν αντιλαμβάνεστε πως βρίσκεσαι πίσω στο σκορ μ 2-0 και έχεις την ικανότητα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να φέρεις το ματς στο Β΄ ημίχρονο μόνο εύκολο δεν είναι και τους αξίζει πάρα πολλά συγχαρητήρια. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο για να έρθει το αποτέλεσμα πράγματι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλάξαμε τρείς τακτικές ώστε να βρούμε ένα τρόπο για να διασπάσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει ο προσανατολισμός μας είναι στο επόμενο που είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Πανσερραϊκού που είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος ότι καλύτερο το ίδιο και το κόουτς».

Ερωτηθείς σχετικά με την σημασία του αποτελέσματος για την ομάδα του: «Ο πόντος έχει μικρή σημασία, έχει όμως για την ομάδα όταν έρχεσαι σε μία έδρα και αντιμετωπίζεις μία ομάδα που δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και καταφέρνεις να φύγεις με την ισοπαλία βρισκόμενος με δύο γκολ πίσω στο σκορ αυτό λέει πολλά. Ο πόντος είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς».

O Πέτρος Καμινιώτης ανέφερε:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για αυτό το παιχνίδι καθώς εκτός είχαμε δύσκολες καιρικές συνθήκες ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και ανταπεξήλθαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ενώ μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο φάγαμε δύο γκολ και στα δύο ημίχρονα που δεν μας αρμόζει για την κατηγορία και χάσαμε ένα πέναλτι που αυτό είναι στο ποδόσφαιρο αλλά δείξαμε σθένος και συνεχόμενη δουλειά στο παιχνίδι καταφέραμε και ισοφαρίσαμε το ματς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι».

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 22:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep